Představena akční hra The Division Heartland

novinka  15
Martin Šmíd, 20. 4. 2023 20:26
Před zhruba dvěma lety Ubisoft oznámil přípravu free-to-pay PvEvP survival akci The Division Heartland od vývojářů ze studia Red Storm Entertainment, odehrávající se v malém americkém městečku Silver Creek. Jako agent musíte městečko chránit před zlými frakcemi, zběhlými agenty a smrtícím virem. Hra je přímo svázaná s The Division univerzem a bude obsahovat spoustu nových informací i postav. Vývojáři stavějí na osvědčené hratelnosti z hlavní série, ale přidali řadu novinek, přičemž pokud hráči budou chtít přežít, budou muset hledat důležité zdroje, a zároveň se dobře připravit na noc, v níž bude čekat nejvíce hrozeb, a to i od ostatních hráčů. Na druhou stranu v noci bude možné získat nejlepší vybavení.

Další podrobnosti

  • Ve hře budou tři odlišné třídy, každá s vlastními unikátními schopnostmi. Kombinace tříd v týmu umožní překonat i ty nejnáročnější výzvy.
  • Důležitá je spolupráce a komunikace
  • Kontaminované zóny nejsou jediný problém. Důležité bude dávat si pozor na dehydrataci. Bude důležité hledat nekontaminovanou vodu.
  • Ve hře bude základna se sdíleným prostorem, kde bude možné potkávat další hráče. Na základně bude možné si upravit postavu a vůbec se připravit na další misi.
  • Vydání hry bude teprve začátkem. Vývojáři plánují hru pravidelně rozšiřovat a vylepšovat dle zpětné vazby.


Dnešní trailer

Celý deníček vývojářů


Zdroj: TZ

Tom Clancy's The Division: Heartland

ps4xoneps5xsx
Ubisoft, Red Storm
KARTA HRY

Komentáře