Předobjednávkový balíček vozů pro Forza Horizon je nyní přístupný pro všechny

novinka  0
Martin Šmíd, 19. 3. 2013 8:30
Pokud jste si předobjednali závodní hru Forza Horizon, dostali jste speciální bonusový balíček, obsahující extrémně výkonné vozy poslední doby jako například Mercedes-Benz SLS AMG z roku 2011 nebo o rok starší Ferrari 458 Italia, rovněž tam by Aston Martin Virage z minulého roku nebo Volkswagen Golf R a Nissan 370Z z roku 2010. Dnes vývojáři ze studia Turn oznámili, že tento speciální balíček je dostupný pro všechny, je možné ho stáhnout za 400 MS bodů z Xbox LIVE. Níže v novince najdete popis všech vozidel.

• 2011 Mercedes-Benz SLS AMG – V rychlosti dokáže SLS překonat většinu ostatních vozů. Jejich řidiči tak v krátkém okamžiku jen letmo spatří elegantní retro obrysy Mercedesu. Pak už jim zbyde jen vzpomínka na špičkový vůz doslova hltající asfalt.
• 2010 Ferrari 458 Italia – Exotika, která si žádá volnou silnici a otevřený svět. Tvary Ferrari 458 mají přesně tu eleganci a krásu, kterou byste od Maranella čekali. Zvuky klidného pobublávání motoru za nízkých otáček přecházející v opravdový rachot při plném výkonu dávají tušit neskutečnou sílu skrývající se v útrobách tohoto výjimečného vozu.
• 2012 Aston Martin Virage – Design Virage je inspirován modelem DB9, ale nechybí ani prvky vycházející z extravagantního One-77. Vrstvený interiér z kůže vybavený všemi nezbytnými doplňky zaručuje pohodlí a komfort i v okamžiku, kdy vás Virage díky svému výkonu přišpendlí k sedačce
• 2010 Nissan 370Z – Nissan opět vytvořil vůz, který se může směle srovnávat s desetkrát dražšími auty. Řada Z má prestižní historii a řadu věrných fanoušků, přesto se pořád objevují další a další lidé, kteří obdivují krásu a výkon tohoto japonského sportovního vozu.
• 2010 Volkswagen Golf R – Golf R, který je dostupný pouze v Evropě, je pravděpodobně dosud nejsportovnějším modelem této legendární řady. Dvoulitrový čtyřválec s turbodmychadlem dodává výkon přesahující 260 koní. To už je síla, která umí Golf R rozhýbat až k rychlosti 250 km/h.

Zdroj: Tisková zpráva, Microsoft

Forza Horizon

x360
Microsoft Game Studios, Playground Games
Datum vydání hry:
26. 10. 2012
Žánr:
Závodní
KARTA HRY
9/10

Komentáře