Porovnání DualSense s dalšími gamepady, návrhy od fanoušků či názory vývojářů

novinka  208
Martin Šmíd, 9. 4. 2020 14:28
Tento týden Sony odhalila svůj nový gamepad pro konzoli PlayStation 5, který se bude jmenovat DualSense. Ten má umožnit hráčům, aby hru přímo cítili díky haptické odezvě, vylepšeným adaptivním triggerům a dalším novinkám. Níže v novince se můžete podívat na porovnání DualSense s gamepadem pro Xbox, případně DualShockem 4, ale také různé barevné návrhy od fanoušků. Do komentářů klidně napište, jaký se vám líbí nejvíce.

Vývojáři her jsou z DualSense nadšení - Zdá se, že herní vývojáři jsou z představení gamepadu DualSense nadšení a už přemýšlejí, jak ho využijí ve svých připravovaných hrách. Andrea Pessino ze studia Ready At Dawn napsal, že gamepad je přímo úžasný a máme počkat, až ho budeme moci sami cítit. Robert Krekel ze studia Naughty Dog měl možnost si DualSense vyzkoušet a na twitteru si pochvaluje hlavně haptickou odezvu, která s 3D zvukem umožní ještě více se ponořit do samotné hry. No a nadšený je podle všeho i Pete Hines z Bethesdy, který měl rovněž možnost si DualSense vyzkoušet. 

Hodně se DualSense srovnává s gamepadem pro Xbox - Srovnání ale není moc na místě. Oba ovladače se značně liší. Sony spíše vychází z klasického DualShocku. 

Srovnání DualSense s DualShockem 4

Různé barevné varianty od fanoušků

Fanouškem vytvořená verze konzole PlayStation 5 - že bude takto vypadat je šance spíše mizivá. Očekává se, že Sony dodrží klasičtější vzhled konzole. 

Objevují se i vtípky na konto gamepadu DualSense

Zdroj: null

Komentáře