Podívejte se na filmový trailer hry Assassin’s Creed Shadows, vyjde letos v listopadu

novinka  31
Martin Šmíd, 15. 5. 2024 18:00
Před dvěma lety Ubisoft nastínil budoucnost své nejúspěšnější herní značky Assassin’s Creed, která zahrnuje několik her. Mezi nimiž byla i ta odehrávající se ve feudálním Japonsku, přičemž tehdy jsme se dozvěděli, že se pracovně označuje jako Assassin's Creed Codename Red a pracují na ní vývojáři ze studia Ubisoft Quebec (). Tento týden jsme se dozvěděli, že se hra bude jmenovat Assassin’s Creed Shadows, no a před malou chvilkou jsme se dočkali prvního filmového traileru, na který se můžete podívat níže v novince.

„Ve hře Assassin's Creed Shadows prožijete propletené příběhy Naoe, zdatné asasínky šinobi z provincie Iga, a Yasukeho, mocného afrického samuraje. Na pozadí bouřlivého pozdního období Sengoku tato pozoruhodná dvojice objeví svůj společný osud, který předznamenává novou éru Japonska,“ stojí v oficiálním popisku hry. 

  • Naoe bude více stavěná na stealth hraní, Yasuke spíše na přímé střety.
  • Bude možné prozkoumávat velký svět feudálního Japonska, od velkolepých hradních měst a rušných přístavů až po mírumilovné svatyně a válkou zničenou krajinu.
  • Bude možné odemykat pro každou postavu nové skilly, ale také ji dát lepší vybavení.
  • Bude možné využívat a zároveň i budovat síť špiónů, kteří budou vašima očima i ušima napříč lokacemi. Budou pak třeba pomáhat s hledáním cílů.
  • Bude možné upravit si úkryt, kde bude možné trénovat najaté členy, vyrábět nové vybavení, komunikovat s klíčovými postavami, a zároveň ho upravovat o dekorace a další prvky.


Hra Assassin’s Creed Shadows vyjde 15. listopadu letošního roku pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

Zdroj: TZ

Assassin’s Creed Shadows

xsxps5
Ubisoft, Ubisoft Quebec
Datum vydání hry:
15. 11. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře