PlayStation exkluzivní obsah hry Hogwarts Legacy bude od léta dostupný i na dalších platformách

novinka  11
Martin Šmíd, 26. 1. 2024 22:49
Když vycházela kouzelnická hra Hogwarts Legacy, hodně se mluvilo o PlayStation exkluzivním obsahu, který zahrnoval kosmetickou sadu obchodníka, úkol Haunted Hogsmeade i obchod v Prasinkách, jenž nabízel výhodné ceny. Nyní vývojáři oznámili, že letos v létě bude tento obsah dostupný i pro hráče na dalších platformách. To navíc není vše, protože se fanoušci mohou těšit na další novinky, které budou upřesněny později. „Protože se blíží roční výročí vydání naší hry Hogwarts Legacy, chtěli jsme naší komunitu informovat, že dříve PlayStation exkluzivní obsah bude letos v létě dostupný i na dalších platformách. Stejně jako další aktualizace a funkce hry. V nadcházejících měsících se můžete těšit na další podrobnosti o tom, co se letos v létě v Hogwarts Legacy objeví,“ stojí v dnešním oznámení vývojářů.

PlayStation exkluzivní obsah zahrnuje (popisek z oficiální stránky):

Bonus: Kosmetická sada obchodníka

Dokončením exkluzivního úkolu Haunted Hogsmeade pro PlayStation hráči obdrží atraktivní komplet ve světle hnědé a tmavě modré barvě, který dokonale padne stylovému prodavači a podnikavému bradavickému studentovi.

Exkluzivní úkol Haunted Hogsmeade

Cassandra Masonová má v Prasinkách obchod, který by ti chtěla prodat, ale v tomhle tajemném, zchátralém podniku není všechno tak, jak se zdá. Jaká zlověstná tajemství se skrývají pod obchodem madam Masonové a proč ho chce tak dychtivě prodat? Odpovědi na tyhle otázky najdeš jedině v úkolu Haunted Hogsmeade, který je exkluzivně k dispozici na platformách PlayStation.

Bonus: Obchod v Prasinkách

Za překonání všech výzev úkolu Haunted Hogsmeade získáš vlastní obchod, kde můžeš prodávat předměty a vybavení za lepší ceny než kdekoliv jinde.

Společnost Warner Bros. Games dnes také oznámila, že už prodala 24 milionů kopií hry Hogwarts Legacy a 3 miliony kopií bojovky Mortal Kombat 1. 

Zdroj: TZ

Hogwarts Legacy

ps4xonenswps5xsx
Warner Bros. Games, Avalanche Software
Datum vydání hry:
10. 2. 2023
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře