PlayStation 4 FAQ na sdílení účtu, her a kamarády

novinka  25
Martin Šmíd, 26. 10. 2013 12:15
Sony v následujících dnech hodlá vydávat speciální FAQ články ke své konzoli Playstation 4, abyste přesně věděli, jak vše bude fungovat a mohli se tak na používání následně připravit. Dnes se objevil na oficiální stránce FAQ článek zabývající se sdílením účtů, digitálních nebo diskových her a třeba Playstation Plus. Rovněž nám bylo prozrazeno, jak budou zobrazováni kamarádi, kterých budete moci mít na Playstationu 4 až 2000. Níže se tak dejte do čtení.

Sdílení na primární konzoli
Pokud aktivujete svůj účet na primární Playstation 4 konzoli, ostatní uživatelé na ní budou moci hrát hry, které zakoupíte na Playstation Store. Rovněž budou moci využívat výhody členství Playstaton Plus, pokud ho budete mít předplacené.

Používání diskových her
Hrát diskové hry můžete na jakékoliv konzoli bez omezení, jako tomu bylo doposud.

Přehrávání na jiných konzolích Playstation 4
Na konzoli, která není označena jako primární pro váš účet, se můžete přihlásit, ale hry budete moci hrát jen na svém účtu, rovněž jen na svém účtu budete moci využívat Playstation Plus. Pokud se přihlásíte na jiné konzoli na svůj účet, hráči na primární konzoli budou moci pořád hrát vaše hry.

Proč bych měl pro svůj účet přiřadit primární PS4?
- Každý, kdo používá stejný PS4, bude mít přístup k vašim hrám
- Každý kdo používá stejný PS4 bude mít přístup k Playstation Plus.
- Pre-order obsah zakoupený skrze Playstation App bude automaticky stažen do vaší PS4
- Můžete se připojit do PS4 z PSV skrze Remote Play
- Deaktivaci konzole jako primární budete moci udělat pouze na konzoli, která je tak označena. Abyste mohli označit další konzoli jako primární, budete muset nejprve deaktivovat tu předchozí.

Přátelé
Na konzoli Playstation 4 budete moci mít až 2000 přátel na síti Playstation Network. Přátele si můžete prohlédnout na jakémkoliv zařízení, ačkoliv se bude na každém lišit jejich počet.

Playstation 4 – všichni jsou zobrazeni
Playstation 3 – maximálně 100 přátel může být zobrazeno
Playstation Vita – V aplikaci Friends si budete moci zobrazit všechny kamarády. V brzké době si je budete moci všechny zobrazit i v dalších aplikacích, podpora se plánuje.
Playstation App – všichni jsou zobrazeni

Kteří kamarádi se budou zobrazovat na PS3?
1) Bude se zobrazovat 10 posledních hráčů, které jste požádali o přátelství a 10 posledních hráčů, kteří vás požádali o přátelství.
2) Přednost budou mít hráči online, pokud bude ve stejnou chvíli více jak 100 kamarádů online, zobrazí se abecedním pořadí. Do tohoto počtu se počítají i hráči z prvního bodu.
3) Pokud není 100 kamarádů online (do tohoto počtu se počítají i hráči z prvního bodu), zobrazí se nejdříve ti online a následně v abecedním pořadí i ti offline, dokud nedosáhne počtu 100
4) Pokud budete mít menší počet kamarádů z prvního a druhého bodu, další žádosti se budou automaticky ukazovat, dokud nebude dosaženo limitu.

Zdroj: null

Playstation 4

ps4
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 12. 2013
KARTA HRY

Komentáře