PlayStation 4 v České republice a na Slovensku 13. prosince za 10 490,-Kč

novinka  78
play3man, 10. 10. 2013 21:30
Společnost Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) dnes oznámila, že netrpělivě očekávaná platforma PlayStation 4 (PS4) se objeví na trhu 13. prosince 2013 v České republice a na Slovensku. Doporučená maloobchodní cena (DMOC) platformy PS4 je 10 490,-Kč Kč v České republice a 399 € na Slovensku. Kromě toho se hráči z těchto zemí mohou těšit i na nový hardwarový balíček obsahující PlayStation4 (PS4) a hru Killzone: Shadow Fall. DMOC balíčku PS4 je 11 590,- Kč Kč pro Českou republiku a 439 € pro Slovensko. Za tyto revoluční ceny si tuto platformu domácí zábavy nové generace bude moci užívat každý fanoušek. Níže naleznete další informace.

Steve Foster, Senior Sales a Marketing Manager společnosti SCEE pro východní a jihovýchodní Evropu, řekl: "Jsme skutečně nadšeni, že PS4 přichází i do České republiky a na Slovensko před Vánoci, a že se nám podařilo vyhovět vysokým očekáváním hráčů, kteří trpělivě čekali na zprávu o uvedení platformy na trh."

Příslušenství
Fanoušci se mohou těšit také na širokou nabídku příslušenství pro PS4, které se na trhu objeví 13. prosince 2013. Patří k němu bezdrátový ovladač (DUALSHOCK 4), nabíjecí stanice pro DUALSHOCK 4 a vertikální stojan. Bezdrátový ovladač DUALSHOCK 4 se může pochlubit spoustou nových aktualizací a funkcí, díky čemuž je zárukou neobyčejných herních zážitků. Vylepšený snímač pohybu, vestavěný reproduktor, světelný panel a nové hardwarové funkce z něj dělají dokonalého společníka, který otevírá dveře vzrušujícímu hraní her nové generace. Tento ovladač je dostupný ve 3 barevných provedeních - Jet Black (černá), Magma Red (červená) a Wave Blue (modrá) za cenu 1 499,- Kč v České Republice a za 59 € na Slovensku.

Hry pro PlayStation 4
Uvedení platformy PlayStation 4 na trh bude provázet jedna z nejsilnějších sérií her, jaké byly kdy vytvořeny pro herní platformu. Patří k nim hry od vydavatelství prvních stran, jako například Killzone™: Shadow Fall, nejnovější verze neobyčejně úspěšné franšízy Killzone® od společnosti Guerrilla Games. Další skvělou hrou je DRIVECLUB, která hráčům přinese neuvěřitelně autentické a vzrušující zážitky ze světa závodů a automobilovou atmosféru, o jejíž vytvoření se zasloužilo vydavatelství Evolution Studios. Součástí bohaté nabídky je i akční plošinovka KNACK™ od Marka Cerneho, jednoho z nejpozoruhodnějších vývojářů herního průmyslu, jejíž děj je zasazen do jedinečného světa plného překvapení.

Kromě toho studio SCE Worldwide Studios pracuje na vývoji dalších více než 30 titulů, včetně zcela nových her jako InFamous : Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun a Everybody’s Gone to The Rapture. Z 30 her, které jsou ve vývoji, bude 20 dostupných do jednoho roku od uvedení platformy PS4 na trh.

Do nové softwarové série pro PS4 od vývojářů a vydavatelů budou patřit hry jako Destiny od studia Bungie, Inc. ve spolupráci se studiem Activision Publishers, Inc., Call of Duty: Ghosts, a Skylanders Swap Force od Activision Publishers, Inc., Diablo III od studia Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III a FINAL FANTASY XV od SQUARE ENIX, Assassin’s Creed IV Black Flag a Watch_Dogs od studia Ubisoft Entertainment, NBA 2K14 od 2K Sports, The Elder Scrolls Online od studia Bethesda Games Studios a LEGO Marvel Super Heroes, Mad Max od studia Warner Bros. Interactive Entertainment a Minecraft od studia Mojang. Celkový počet her se vyšplhá na více než 110.

Pro platformu PS4 se též připravují hry i od nezávislých vývojářů: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (Honeyslug), Road Not Taken (Spry Fox) a Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

Celou prezentaci PS4 v PDF si můžete stáhnout kliknutím na http://uloz.to/xrGvhY51/e3-ps4-brochure-cz-pdf .

Zdroj: Tisková zpráva, Sony Czech

Playstation 4

ps4
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 12. 2013
KARTA HRY

Komentáře