Pirátská hra Shadow Gambit: The Cursed Crew sbírá v recenzích vysoké známky

novinka  4
Martin Šmíd, 16. 8. 2023 15:31
Už zítra vychází pirátská strategie Shadow Gambit: The Cursed Crew od vývojářů z německého studia Mimimi Games (Shadow Tactics: Blades of the Shogun nebo Desperadost III). Protože si jsou vývojáři jistí svoji hrou, před malou chvilkou padlo embargo a vycházejí první recenze. I my jsme vám jednu přinesli a udělili v ní pěknou osmičku s tím, že fanoušci žánru nebo pirátů rozhodně zklamaní nebudou. A ve světě také padají vysoké známky, jak se můžete podívat níže v novince.

 „Shadow Gambit: The Cursed Crew je tím nejlepším v žánru, který studio MiMiMi pomohlo vytvořit." - 10/10 (God is a Geek)

„Shadow Gambit: The Cursed Crew je bohatou směsicí stealthu, strategie a loupežnické hry,“ – 9/10 (Gamespot)

„Díky velkým vylepšením tu máme od studia Mimimi další hit. Jde o skvělý taktický titul s ještě lepším příběhem než v předchozích hrách. Vzorec byl dotažen k dokonalosti." - 9/10 (GamingTrend)

„Shadow Gambit: The Cursed Crew je inteligentní stealth hra plná kreativity a velké hloubky. A také zábavnou pirátskou záležitostí.“ – 8/10 (Eurogamer)

„Hra vyžadující vaší plnou pozornost, což ale platilo už i pro předchozí hry studia MiMiMi Games.“ – 8/10 (EDGE)

„Shadow Gambit: The Cursed Crew je vynikající hra. Díky skvělému fantasy pirátskému prostředí vás okamžitě vtáhne do svého světa. Díky kombinaci perfektně implementovaných mechanik, skvěle navrženému stealth sandboxu a pestrým postavám, za které je paráda hrát, nabízí zábavné a nápadité dobrodružství, které neztratí nic ze svého kouzla, a to až do závěrečných titulků.“ – 9/10 (Gamingbolt)

Zdroj: TZ

Shadow Gambit: The Cursed Crew

xsxps5
Mimimi Games, Mimimi Games
Datum vydání hry:
17. 8. 2023
Žánr:
Strategie
KARTA HRY
8/10

Komentáře