PC port akční hry Marvel's Spider-Man: Remastered se povedl

novinka  18
Martin Šmíd, 10. 8. 2022 18:12
Sony v posledních letech začala pouštět své starší first-party hry na PC, aby si je mohli zahrát další hráči. Ačkoliv Sony neměla s publikováním a vývojem her pro PC žádné zkušenosti, tak všechny porty si zatím udržovaly velmi dobrou kvalitu, a jinak tomu není ani u hry Marvel's Spider-Man: Remastered studia Insomniac Games, která vychází na PC tento týden. O port se postarali vývojáři ze studia Nixxes Software, kteří se specializují na portování her na PC.

 „Marvel's Spider-Man Remastered je na PC stále stejně fantastický zážitek jako na PS4, ale nyní ještě o něco vyleštěnější a vizuálně upravený. Pokud jste tuto hru ještě nehráli, vrhněte se na ni," - 10/10 (Press Start)

„Marvel's Spider-Man na PC přináší jednu z hlavních hvězd PlayStationu na novou platformu. Vypadá fantasticky, hraje se dobře na různých konfiguracích a je jednou z nejlepších her posledních pěti let," - 9/10 (TheSixthAxis)

„Marvel's Spider-Man Remastered je definitivní verze jedné z nejlepších superhrdinských her posledních let – 9/10 (IGN)

„Marvel's Spider-Man je jednou z nejlepších komiksových adaptací, pokud ne tou vůbec nejlepší, přičemž PC verze jen podtrhuje práci studia Insomniac Games." - 9/10 (Hardcore Gamer)





Zdroj: TZ

Marvel’s Spider-Man: Remastered

ps5
Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games
Datum vydání hry:
19. 11. 2020
KARTA HRY
9/10

Komentáře