Paper Mario: Color Splash vyjde začátkem října

novinka  9
Martin Šmíd, 16. 6. 2016 1:25
Ačkoliv Nintendo prezentuje na E3 prakticky jen novou Zeldu, dočkali jsme se i traileru na už oznámenou hru Paper Mario: Color Splash pro Wii U, navíc s potvrzením, že vyjde 7. října. Hra se odehrává na záhadném ostrově Prism, který má jeden velký problém – začaly z něho mizet barvy. Jedině Mario může tento problém vyřešit, i díky speciálnímu předmětu v podobě barevného kladiva. Na zmíněný trailer se můžete podívat níže v novince. Jak se vám hra Paper Mario: Color Splash líbí?

Tisková zpráva popis - Paper Mario: Color Splash: V tomto novém Paper Mario titulu příběh začíná, když Mario a jeho kamarádi dorazí na Duhový ostrov a musí vyřešit záhadu Toadů, kteří přišli o své barvy. Mario a jeho nový parťák Huey spojí své síly, aby zjistili více o tom, co se na Duhovém ostrově děje a posbírali chybějící barevné hvězdy.

Poprvé v dějinách série Paper Mario se ve hře objeví Bowserovi poskoci. Hráči mohou s pomocí ovladače Wii U GamePad „useknout“ kusy herního prostředí a pomoci tak Mariovi překonat překážky, které mu stojí v cestě. Hra bude k dostání od 7. října.

Zdroj: Tisková zpráva

Paper Mario: Color Splash

wiiu
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
6. 10. 2016
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY

Komentáře