Oznámeno rozšíření s Lewisem Hamiltonem pro Gran Turismo Sport, představen vůz Lamborghini Lambo V12 Vision GT

novinka  24
Martin Šmíd, 25. 11. 2019 11:31
Vývojáři z japonského studia Polyphony Digital doposud bezplatně obohacovali svojí úspěšnou závodní hru Gran Turismo Sport o nový obsah, ať už se jednalo o nová vozidla, tratě a další novinky. Nyní ale oznámili první placené DLCčko, které bude dostupné od 28. listopadu a zaměří se na souboje s 6násobným mistrem světa v F1 Lewisem Hamiltonem. Více se o tomto rozšíření dozvíte níže v novince. Další novinka ohledně hry se týká zcela nového vozu Lambo V12 Vision Gran Turismo, které představila o víkendu v Monaku automobilka Lamborghini během světových finále šampionátu „FIA Gran Turismo Championships“ 2019.

Oficiální informace ze stránky hry Gran Turismo: 

Představujeme nový obsah „Gran Turismo Sport“: Změřte své síly s časy kol Lewise Hamiltona!

Kromě samotných výzev obsahuje balíček záznamy a výuková videa přímo od Lewise, jež vám umožní pokusit se překonat výzvy, zatímco se pod vedením skutečného mistra učíte zlepšovat své dovednosti.

Tento obsah ke stažení bude v obchodě PS Store dostupný od 28. listopadu. Jako odměny za splnění určitých úkolů vás čekají různé vozy a bonusy, například několik speciálních aut či odemknutí limitu herních kreditů. Kupte si toto DLC v obchodě PS Store a vyzvěte časy kol skutečného mistra světa!

Obsah balíčku

Celkem vás čeká 10 výzev s vozy „Mercedes-AMG GT3“ a „Sauber Mercedes C9“.

• Dragon Trail – moře

• Autodromo Lago Maggiore – GP

• Brands Hatch Grand Prix Circuit

• Willow Springs International Raceway: Big Willow

• Suzuka Circuit

• Autodromo Nazionale Monza

• Mount Panorama Motor Racing Circuit

• Autódromo de Interlagos

• Nürburgring GP

• Nürburgring Nordschleife

Lewisovy záznamy a duchové

Ve všech výzvách bude možné sledovat záznamy a nechat si zobrazovat ducha Lewisova vozu. Kdykoli a kolikrát budete chtít, si budete moci prostudovat údaje o jízdě, jako jsou brzdné body nebo používání plynového pedálu. A pokud by vám duch vozu ujížděl, můžete hru nastavit tak, aby jeho pozici v každém sektoru obnovila nedaleko hráče – dokonce si od ducha můžete nastavit čas odstupu (v sekundách), takže tyto časovky pojedete, jako byste osobně závodili proti Lewisovi!

Strategický průvodce

Některé tratě obsahují videokurzy, v nichž vám sám Lewis poradí, jak se s nimi vypořádat. Naučte se techniky mistra světa!

Zprávy

Váš výkon ohodnotí Lewis mluveným komentářem. I jako nováčka vás bude motivovat ke zlepšování!

On-line žebříčky

Pro každou z 10 výzev bude k dispozici „Žebříček přátel“ a žebříček „10 nejlepších hvězd“. Soutěžit tak můžete nejen s Lewisem Hamiltonem, ale i s hráči z celého světa!

Sdílení záznamů

Uložené záznamy vašich výzev lze sdílet online. Rovněž je možné sledovat záznamy sdílené jinými uživateli.

Kredity

Zajedete-li kola s bronzovým či lepším hodnocením, dostanete za odměnu herní kredity. Za splnění všech výzev dostanete další bonusové kredity!

Odemčení limitu herních kreditů

Dobré zprávy pro hráče, kteří dosáhli limitu herních kreditů: za dosažení zlatých či lepších výsledků ve všech výzvách navýší limit z původních 20 milionů kreditů na celých 100 milionů!

Vozy

Jako speciální odměny za dosažené úrovně výzev budou udělovány vozy. Uživatelé, kteří výzvu splní za těžších podmínek, obdrží speciální cenu v podobě návrhu, za nímž stojí vlastní tým Lewise Hamiltona z „Projektu 44“.

Na světových finále 2019 v Monaku odhalen vůz „Lamborghini Lambo V12 Vision GT“

Tento vizionářský návrh má na svědomí Lamborghini Centro Stile z italské Sant'Agaty. Jednomístný sportovní vůz ztělesňující čistou radost z jízdy je poháněný stejným hybridním motorem V12 jako model Sian FKP37, který firma představila v září tohoto roku.

Jeho podoba vychází z historické DNA značky Lamborghini, ale vyjadřuje svou filozofii futuristickými konstrukčními metodami. Zatímco design zachovává pro Lamborghini typickou siluetu jediné osy, určení pro Gran Turismo eliminuje potřebu sedadel pro pasažéry, což vede ke tvaru zdůrazňujícímu, že jde o jednomístný vůz.

Strhující exteriér tohoto konceptu mu zajišťuje vynikající aerodynamické vlastnosti. Zejména zadní část vozu je zdůrazněna velkým křídlem. Hlavní část karoserie je oddělena od blatníků a má šestiúhelníková boční okna inspirovaná konceptem Marzal z roku 1968. Vpředu i na zádi jsou pak unikátní světla ve tvaru písmene Y.

Takto vizionářský koncept samozřejmě potřebuje i odpovídající interiér. Řidič vstupuje do kabiny zepředu, podobně jako stíhací pilot. Všechny hlavní ovládací prvky řízení byly umístěny na futuristickém volantu a veškeré informace jsou virtuálně promítány do zorného pole řidiče.

Vysoce inovativní a atraktivní vůz „Lamborghini Lambo V12 Vision Gran Turismo“ by měl být do hry Gran Turismo Sport uveden na jaře 2020.

Stefano Domenicali, předseda a výkonný ředitel Automobili Lamborghini S.p.A.

„Lamborghini je velmi mladá značka, a právě proto jsme dnes zde, abychom představili naši nejnovější virtuální vizi v podobě skutečného modelu, s vysoce futuristickým a krásným designem, který si vychutná jak mladá generace závodní hry, tak i fandové supersportů.“

Mitja Borkert, šéf Lamborghini Centro Stile

„Model Lambo V12 Vision GT byl navržena tak, aby poskytl špičkový virtuální vůz mladým fanouškům a hráčům, kteří milují značku Lamborghini a její futuristické aspirace. Jde o příležitost pro designérské talenty v Lamborghini roztáhnout křídla a navrhnout vůz, který stejně jako každé Lamborghini přitahuje pohledy a současně poskytuje ty nejlepší jízdní zážitky. Zároveň ale odráží i úsilí Lamborghini o uvádění nových technologií, zejména v oblasti lehkých materiálů a hybridizace.“

Zdroj: null

Komentáře