Oznámeno příslušenství pro Playstation 4

novinka  15
Martin Šmíd, 23. 8. 2013 10:45
Sony dnes oznámila, že jakmile se dostane na trh Playstation 4, budete si moci koupit speciální nabíječku na Dualshock 4 za 29 euro, ale také Vertikální stojan, díky němuž bude možné PS4 postavit do svislé polohy. Cena stojanu je stanovena na 19 euro. Sony dále potvrdila i dřívější informaci, že PS4 bude navíc možné používat i pohybový ovladač PlayStation Move a navigační ovladač PlayStation Move, včetně příslušných periferních zařízení, pušky PlayStation Move a závodního volantu PlayStation Move. Díky chystaným aktualizacím softwaru budou podporovány i některá periferní zařízení určená pro PlayStation 3, včetně bezdrátové stereofonní náhlavní soupravy (CECHYA-0080) a bezdrátové stereofonní náhlavní soupravy PULSE - edice Elite (CECHYA-0086).

Nabíječka pro DUALSHOCK 4
Pomocí nabíječky si zákazník může nabít až dva bezdrátové ovladače DUALSHOCK 4 bez nutnosti jejich připojení k PS4. Nabíjení začne po jednoduchém nasazení ovladače DUALSHOCK 4 do nabíjecího konektoru v kolébce a po jejím připojení do elektrické sítě.

Vertikální stojan
Vertikální stojan umožní postavit PS4 do svislé (vertikální) polohy, díky čemuž bude možné tento přístroj snadněji umístit na libovolné požadované místo. Vertikální stojan bude dostupný v černé lesklé povrchové úpravě, která dokonale ladí s PS4. PS4 do vertikálního stojanu osadíte bez potřeby jakýchkoliv dalších nástrojů. Stojan se jednoduše upevní na PS4 a rukou se zašroubuje pojistný šroubek, aby se systém zajistil.

Zdroj: Tisková zpráva, Sony Czech

Playstation 4

ps4
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 12. 2013
KARTA HRY

Komentáře