Oznámeno Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition

novinka  7
Martin Šmíd, 20. 8. 2019 12:36
Vývojáři ze studia Obsidian Entertainment vydali v minulém roce výbornou akční RPG hru Pillars of Eternity II: Deadfire pro PC. Ta si pak odnesla řadu ocenění, a i proto je dobře, že se dostane i na konzole. Dnes bylo navíc oznámeno, že to bude rovnou ve speciální Deadfire Ultimate edici. Ta kromě základní hry, nabízející přes 100 hodin zábavy, nabídne i veškerý dodatečný obsah, který zahrnuje i tři velká rozšíření Beast of Winter, The Forgotten Sanctum a Seeker, Slayer, Survivor. Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition zatím nemá stanovené datum vydání. Ve vývoji je pro konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Oficiální popisek hry:

Pusťte se do pronásledování nevyzpytatelného boha napříč mořem i souší v pokračování cenami ověnčeného RPG Pillars of Eternity. Staňte se kapitánem lodi na nebezpečné objevitelské výpravě napříč rozlehlým a dosud neobjeveným souostrovím jménem Deadfire. Podvolte si okolní svět a prozkoumávejte hlubiny nekonečných možností, včetně detailních úprav postavy, naprosté svobody průzkumu a dalších významných voleb.

Klíčové prvky:

  • Ponořte se do intenzivního RPG zážitku pro jednoho hráče: Deadfire, obohacený o nejmodernější technologie a herní prvky, staví na základě klasické D&D hratelnosti s výrazně vylepšenou grafikou, hlubšími herními mechanikami a zcela novém dobrodružství, kde na Vašich rozhodnutích skutečně záleží.
  • Objevte nový region Deadfire: Určete si svůj vlastní kurs cesty a prozkoumejte bohaté a exotické souostroví. Objevujte nová místa, interaguj s obyvateli a plňte úkoly.
  • Vytvořte si svou družinu a upravujte jednotlivé společníky: Vybírejte ze 7 rozdílných společníků, které se k Vám přidají při plnění úkolů. Přiřaďte každému z nich libovolnou třídu a vybrané schopnosti. Staňte se svědky jejich osobních vztahů a interakcí, jejiž rozvoj je umožněn díky novému systému společníků.
  • Velte své lodi při cestě po mořích: Vaše loď představuje mnohem více, než jen obyčejné plavidlo určené k průzkumu. Vylepšujte si loď i posádku a zvolte si, jaké atributy chcete vylepšit, abyste přečkali mnohá nebezpečná setkání, která Vás čekají.


Zdroj: Tisková zpráva

Pillars of Eternity II: Deadfire

ps4xonensw
Obsidian Entertainment, Obsidian Entertainment
Datum vydání hry:
8. 5. 2018
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY

Komentáře