Oznámeno nové příslušenství pro PlayStation 4

novinka  32
Martin Šmíd, 8. 9. 2016 11:07
Sony včerejší akci PlayStation Meeting 2016 nevyužila jen k představení nových konzolí, ale rovněž příslušenství. K dispozici bude nejen nový DualShock 4, o němž se už nějakou dobu vědělo, ale rovněž nová PlayStation kamerka či vertikální stojánek a nový headset. Na příslušenství se můžete podívat níže v novince.

Nový bezdrátový DualShock 4 gamepad
cena – 59 euro
Nový DualShock 4 je na první pohled stejný, ale na touchpadu je nově mřížka se světelným ukazatelem. Spekulovalo se, jestli bude určen pro headset PlayStation VR, ale nakonec jde jen o informativní ukazatel, jaké má hráč ve hře zdraví a tak dále. K ničemu jinému nový lightbar není.


Nová PlayStation kamerka
cena – 59 euro
Nová PlayStation kamerka má stejné funkce, jako ta původní, jen byla designově upravena, aby lépe ladila k PlayStation 4 Slim a PlayStation 4 Pro. Je pochopitelně vyžadována pro hraní na VR headsetu PlayStation VR.

Vertikální stojánek
cena – 19 euro
Pokud nechcete mít konzole PlayStation 4 Slim a PlayStation 4 Pro jen tak položené, ale třeba je umístit vertikálně, bude možné koupit speciální průsvitný stojánek.

Platinum Wireless Headset
cena – 179 euro
Platinum Wireless Headset jsou nová high-endová sluchátka pro PlayStation 4, která se mohou dle Sony pochlubit prvotřídním materiálem a konstrukcí, stejně jako lepším 7.1 virtuálním 3D prostorovým zvukem. I proto se Platinum Wireless Headset má skvěle hodit k PlayStation VR.


Zdroj: Tisková zpráva

Playstation 4

ps4
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 12. 2013
KARTA HRY

Komentáře