Oznámení předobjednávkových bonusů Mass Effect 3

novinka  10
Martin Šmíd, 4. 1. 2012 16:16
Mass Effect 3 je jednou z nejdůležitějších her tohoto roku pro EA. Proto dneska byly oznámeny bonusy pro předobjednávky, které se týkají naštěstí i nás v České republice a na Slovensku. Každý, kdo si Mass Effect 3 objedná, získá útočnou pušku M55 Argus a bojový komplet N7. Dále si můžete přečíst, jaké výhody vám oba dva bonusy poskytnou. Pokud si chcete hru předobjednat, můžete třeba u obchodu GameLeader, který vám oba dva bonusy rovněž dodá - http://www.gameleader.cz/?loc=search&super_id=ma&search_keyword=Mass+Effect+3 .

Útočná puška M55 Argus (M55 Argus Assault Rifle) - Argus je smrtící na jakoukoli vzdálenost, vyniká schopností rychlé střelby dávkami, které šetří munici, a maximální přesností v akci.

Bojový komplet N7 (N7 Warfare Gear) obsahuje:
- Útočnou pušku N7 Valkyrie (N7 Valkyrie Assault Rifle) – Se smrtící přesností dokáže vypálit dva projektily velké ráže jednou ranou a efektivně eliminovat postupujícího protivníka.
- Obrannou zbroj N7 (N7 Defender Armor) – S vylepšenými štíty a ochranou zdraví bude hráč schopen přežít i ty nejtvrdší bitvy a odolat nepřátelské palbě. Obranná zbroj N7 dále poskytuje:
- Zvýšenou kapacitu munice. Díky dodatečným přihrádkám na munici bude hráč vždy připraven na každou bitvu.
- Zvýšenou účinnost zbraní. Vestavěné energetické články dodávají razanci palbě z ručních zbraní.

Mass Effect 3 bude k dispozici od 9. března 2012 ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.
Zdroj: Tisková zpráva

Mass Effect 3

ps3x360wiiu
EA, Bioware
Datum vydání hry:
9. 3. 2012
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře