Oznámena strategická hra 63 Days odehrávající se během druhé světové války

novinka  1
Martin Šmíd, 9. 4. 2024 14:51
Vývojáři ze studia Destructive Creations dnes oznámili přípravu strategické hry 63 Days pro PC i konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S, která vyjde ještě v letošním roce. Ta se odehrává stále v nejkrvavějším konfliktu lidských dějin – druhé světové války. „Jsem součástí první generace, která se narodila do svobodného Polska po 123 letech cizí okupace. Druhá světová válka mě připravilo o rodinu, domov i budoucnost. Jsme naštvaní, unavení, ale jednotní. Žene nás touha něco udělat, získat zpět určitou míru kontroly nad svými životy. Všichni cítíme, že máme jedinou možnost: pomstít se a vybojovat zpět nezávislost pro naše město a národ, nebo při snaze o to zemřít. Šance jsou v drtivé většině proti nám. Jsme jako bratři a sestry, povzbuzeni bojovým duchem, spoléháme na svůj důvtip, lstivost a týmovou práci. Bude to však všechno stačit?“ stojí v popisku hry.

 „Hra 63 Days je o bratrství a boji za znovuzískání nezávislosti proti drtivé přesile v okupované Varšavě v roce 1944. Je to příběh, který ukazuje válku z pohledu obyčejných lidí, jejichž životy se po vypuknutí války převrátily naruby. Jde o izometrickou taktickou strategii, která navazuje na hru War Mongrels od Destructive Creations a staví na jejích základech,“ dodávají vývojáři. Níže v novince se můžete podívat na oznamující trailer. 

Informace od vývojářů

  • Pokud dobře naplánujeme a správně provedeme akci jako skupina, můžeme mít šanci. Ani nebudou vědět, co je zasáhlo! Máme spoustu možností, jak přistupovat ke každé misi. Doufejme, že se rozhodneme správně a zvítězíme.
  • Ať už nás naše povstání zavede kamkoli, na naši statečnost budou vzpomínat celé generace. Náš příběh se bude vyprávět, bude dost těch, kteří přežili, aby mohli vyprávět. Zvolíme správnou taktiku, budeme neohrožení, budeme jako duchové.
  • Víme, jak bojovat. Dáváme přednost skrytému postupu, abychom maximalizovali své šance a minimalizovali ztráty. Ale pokud tento přístup selže, cestu si prostřílíme.
  • Varšavu známe skrz naskrz. To využijeme ve svůj prospěch. Němci sice zničili velké části města, ale to se jim teď vrátí!
  • Je nás méně, ale jsme silnější v motivaci a poutech, která nás drží pohromadě. Dobrá spolupráce je jednou z našich silných stránek. Každý z nás má jiné zázemí, osobnost a schopnosti, ale dokážeme skvěle spolupracovat. Mít dobrého přítele, který bojuje po vašem boku a kryje vám záda, je nejen zábavnější, ale také to poskytuje velkou výhodou.


Trailer k oznámení



Zdroj: TZ

63 Days

xsxps5ps4xone
Destructive Creations , Destructive Creations
Žánr:
Real Time Strategie (RTS)
KARTA HRY

Komentáře