Oznámena hra Townsmen VR pro headset PlayStation VR2

novinka  1
Martin Šmíd, 24. 1. 2023 17:15
Necelý měsíc zbývá do vydání headsetu PlayStation VR2, jemuž se brzy budeme věnovat velkou sérií článků. Protože se vydání blíží, menší i větší herní studia pro něj oznamují své hry. Dnes studio HandyGames oznámilo, že pro PlayStation VR2 vydá svoji povedenou hru Townsmen VR, která je už nějakou dobu dostupná na PC. Townsmen VR je mixem budovatelské strategie a hry, v níž si hrajete na boha. Začnete v ní s malou osadou, ale cílem je následně rozšířit svoji moc ve světě, který tvoří třináct různých ostrovů a souostroví.

 „Postavte více než 20 jedinečných budov a vylepšujte je. Ponořte se do napínavého příběhu s mnoha vzrušujícími úkoly nebo hrajte zcela volně v sandboxovém režimu s vámi stanovenými cíli. S rostoucím počtem obyvatel vaší říše roste i poptávka po potravinách a zboží. Tuto potřebu vám pomohou uspokojit výrobní řetězce. Když postavíte farmy, můžete zde ve mlýně mlít sklizené obilí a z mouky péct chutný chléb pro své měšťany. Váš větrný mlýn nefunguje, když nefouká vítr? Žádný strach, přidejte křídla. Plácněte toho líného frajera rybou nebo pomozte svým obyvatelům nasbírat asi 20 různých surovin. Chcete se podívat na svět, který jste pomohli vytvořit, z pohledu měšťana? Není problém díky božským schopnostem,“ stojí v popisku hry.

Jen o budování ovšem hra není, protože vývojáři zmiňují, že je třeba vlastnit o vojáky, kteří budou bránit království před vetřelci a nezvanými hosty. Kromě několika různých druhů vojáků má být k dispozici i dělostřelectvo. „Nepřátelské království však není jediným problémem, kterému budou muset vaši vojáci čelit. Některé ostrovy jsou zamořeny zlověstnými piráty, kteří usilují o vaše drahocenné zdroje,“ dodávají vývojáři v popisku hry. 

Zdroj: TZ

Townsmen VR

psvr2
HandyGames, HandyGames
Žánr:
Strategie
KARTA HRY

Komentáře