Oznámena hra Tails of Iron II: Whiskers of Winter, vyjde ještě letos

novinka  1
Martin Šmíd, 22. 3. 2024 15:07
Vývojáři z Odd Bugg Studio před několika hodinami oznámili přípravu dobrodružné RPG hry Tails of Iron II: Whiskers of Winter, s níž budou chtít navázat na oblíbeného předchůdce. Druhý díl, jenž si zachová charakteristickou vizuální stránku, se odehrává po krvavém závěru prvního dílu, přičemž hlavní hrdina Alo se vydává na výpravu za nemilosrdnou pomstou. Aby měl proti řadovým protivníkům i velkým bossům šanci, naučí se řadu nových schopností, třeba osadit zbraně elementárními efekty. Níže v novince se můžete podívat na oznamující trailer. S vydáním se počítá ještě v letošním roce pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Oficiální informace z tiskové zprávy od vývojářů

Zatímco se život krys na Jihu začíná vracet k normálu po velké válce mezi Hlodavcem a Žábou, na Severu se probouzí nepopsatelné zlo. Křídla černá jako smrt, špičáky ostré jako břit a krvežíznivost, které se svou velikostí vyrovná jen hlad… po pomstě.

Vydejte se v roli Arla, mladého dědice titulu Ochránce pustiny, na cestu rozlehlými, sněhem zakrytými zeměmi Severu a vypořádejte se jednou pro vždy s Temnými křídly. Vystopujte obrovská monstra. Sjednoťte různorodé klany. Vylepšete svou osadu. A objevte strašlivé tajemství krve a koruny…

Doba hrdinů skončila. Království teď potřebuje válečníka; ukovaného Severem a s krví chladnou tak jako sníh pokrývající tyto země. Krysu… ukovanou ze železa.

A tak začíná nový příběh.

Prozkoumejte rozlehlé zimní království

Vydejte se na epické dobrodružství severními zeměmi Krysího království, které se rozkládají na obrovském území zužovaném mrazem a nacházejícím se na pokraji totální války. Doprovodem vám bude v roli vypravěče RPG legenda, Doug Cockle.

Vystopujte obrovská monstra

Najděte a porazte legendární monstra této říše a vyslužte si odměnu v podobě vzácných zdrojů, ze kterých můžete vyrobit devastující výbavu. Připravte se ale na to, že tahle obří stvoření se nevzdají jen tak bez boje.

Ovládněte brutální boj

Severské země jsou nebezpečným místem. Pokud máte mít aspoň nějakou šanci na přežití, musíte ovládnout umění rychlého a efektivního boje. Vyhýbejte se útokům kotrmelcem, zvládněte dokonale načasované protiútoky a využijte řadu strašlivých poprav.

Přizpůsobte si útok podle sebe

Připravte si vlastní široký arzenál zbraní, které lze vylepšovat a se kterými budete moct bojovat stylem, jenž vám vyhovuje; zaútočte rychle oštěpem, na dálku lukem nebo se pusťte do boje na blízko s ničivým kyjem. Případně můžete získat taktickou výhodu využitím řady nových, smrtonosných pastí…

Vylepšete svou osadu

Obrana země je pro Ochránce pustiny jen jedna polovina práce. Ta druhá spočívá v budování a vylepšování osady za těžce vydělané zlato, abyste získali přístup k silnějším předmětům od kováře, lahodnějším pokrmům z kuchyně, širší nabídce efektivních pastí z obchodu a dalším!

Zdroj: TZ

Tails of Iron II: Whiskers of Winter

xsxps5nswps4xone
United Label , Odd Bugg Studio
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY

Komentáře