Oznámena hra LEGO Brawls

novinka  1
Martin Šmíd, 11. 5. 2022 15:05
Společnost Bandai Namco oznámila přípravu nové LEGO hry LEGO Brawls, která dá hráčům pod kontrolu přizpůsobitelné minifigurky inspirovanými ikonickými LEGO hrami. Ve vývoji je pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. S vydáním se počítá už na konec léta letošního roku. Přesné datum bude teprve stanoveno.

Popisek hry od vydavatele

Ve skutečném LEGO módu nabízí LEGO Brawls hráčům nepřeberné množství možností přizpůsobení, aby mohli míchat a spojovat oficiální LEGO kostky a vytvářet jedinečné bojovníky, doplněné o vlastní vylepšení přizpůsobené preferencím a hernímu stylu každého hráče. Hráči mohou soutěžit se vším od baget a koláčových děl po boomboxy a raketové pěsti. Díky řadě režimů pro více hráčů, jedinečným výzvám a výherním podmínkám se mohou všichni členové rodiny zapojit do soutěživé zábavy při bourání cihel.

Hráči v LEGO Brawls mohou soutěžit mezi přáteli a rodinou nebo jít za globální slávou, pokud se vyšplhají na vrchol online žebříčků. Režimy pro více hráčů ve hře umožňují místní hraní až osmi hráčům na Xboxu a Switchi a až čtyři hráči na PlayStationu. Online režimy umožňují zápasy osmi hráčů a kooperaci dvou až čtyř hráčů. Různé fanouškovské oblíbené LEGO motivy a sady jsou k dispozici jako barevné kulisy, díky čemuž je to nejlepší týmová rvačka pro LEGO fanoušky všech věkových kategorií.

Zdroj: Tisková zpráva

LEGO Brawls

ps5xsxnswps4xone
Bandai Namco, Red Games
Datum vydání hry:
2. 9. 2022
Žánr:
Bojovka, Plošinovka, Hack and slash/Beat 'em up, Arkáda
KARTA HRY

Komentáře