Oznámena DLCčka pro BioShock: Infinite

novinka  7
Martin Šmíd, 30. 7. 2013 14:00
Společně s vydáním hry BioShock: Infinite bylo možné zakoupit i Season Pass, který obsahuje několik přídavků. Od vydání hry ovšem uběhlo několik měsíců, a o onom dodatečným obsahu jsme zatím neslyšeli ani slovo. Vývojáři na něm totiž začali pracovat až po dokončení původní hry, no a tak se o první informace mohli podělit až dnes, když už je co prezentovat. Asi trochu překvapením je, že první ze slíbených tří přídavků vyjde už dnes na Xbox LIVE Arcade (400 MS bodů) a zítra na evropském Playstation Store za 135,-Kč.

Jmenuje se Clash In The Clouds Arena, a už z názvu můžete tušit, že vás budou čekat mapy (The Ops Zeal, Duke & Dimwit Theater, Raven’s Dome a Emporia Arcade) s vlnami nepřátel. Každá mapa má 15 vln těžkých nepřátel, přičemž vaše snažení se bude porovnávat v žebříčku s dalšími hráči. "První přídavný balík pro BioShock Infinite se výrazně zaměřuje na akční část hry. Kombinujte zbraně, Vigors, Gear, Tears a Sky-Lines způsoby, o nichž se vám dříve ani nesnilo, a pokuste se o nemožné. Tento balík obsahuje 60 výzev na 4 zbrusu nových mapách. Splňte Blue Ribbon Challenges a zpřístupněte si grafické návrhy, Voxophones, Kinetoscopes a další položky z Columbian Archeological Society," stojí v popisu.

Pro fanoušky BioShock: Infinite je ovšem daleko zajímavější DLC Burial at Sea, které je rozděleno na dvě části. První vyjde ještě letos (hrát budeme za Bookera), druhá až v příštím roce (v ní budeme hrát za Elizabeth). Má jít ostatně o velký přídavek rozšiřující příběh, přičemž se v něm podíváme zpět do Rapture. Podle popisu se máme dozvědět, co skutečně stálo za pádem tohoto slavného města. Níže v novince se podívejte na trailer. Pokud plánujete koupit všechna DLC, doporučujeme pořízení Season Passu. Ten vás vyjde na 20 euro, ale značně ušetříte (5 euro za Clash In The Clouds Arena a 30 euro za Burial at Sea pokud koupíte samostatně).

Zdroj: null

BioShock: Infinite - DLC Clash In The Clouds Arena

ps3x360
2K Games, Irrational Games
Datum vydání hry:
31. 7. 2013
KARTA HRY

Komentáře