Oznámena akční fantasy hra Arken Age pro PlayStation VR2

novinka  4
Martin Šmíd, 21. 11. 2023 18:33
Vývojáři ze studia VitruviusVR dnes oznámili přípravu docela ambiciózní akční dobrodružné hry Arken Age, která je plánovaná na první polovinu příštího roku pro PC VR headsety a PlayStation VR2. Hra se odehrává v Bio-Chasm, terraformovaném fantasy světě, přičemž staví na střetech s nejrůznějšími protivníky, které bude možné likvidovat pěkně zblízka pomocí mečů, nebo na dálku s palnými zbraněmi. „Při vývoji hry Arken Age jsme se nejvíce zaměřili na realistické souboje založené na fyzice, jedinečné zbraně vytvořené speciálně pro virtuální realitu a dlouhou kampaň s nekončenou hratelností. Ve hře začínáte se 3 plně přizpůsobitelnými zbraněmi a celkem můžete nasbírat 30 unikátních modifikací. Hyperion God Axe; vrhací sekerou, kterou lze vyvolat dle libosti, Tempered Cutter; nasaditelnou pilou, která rozčtvrtí končetiny nepřátel, a konče Astral Ballista; vysoce výkonným nabíjecím lukem, a konče několika dalšími,“ stojí v popisku hry. Níže naleznete dnešní oznamující trailer i první obrázky.

Vlastnosti hry z tiskové zprávy

  • Fyzikální souboje - střílejte, rozsekejte a drťte nepřátele v rychlém a plně fyzikálním souboji.
  • Jsi biologická mimozemská zbraň; jsi postaven s plnou pohyblivostí a schopností volně skákat, šplhat a plavat po celém světě.
  • Nic není mimo dosah. Všude je možné šplhat.
  • Bio-Chasm je plný předmětů ke sbírání, jedinečných mimozemských forem života, se kterými se můžete spřátelit, a nekonečného nebezpečí na každém rohu.
  • Ponořte se do kultury mimozemské rasy Nara a odhalte tajemství Grand Arborist & Celestial Custodian.
  • Vyzkoušejte zbraně v několikastupňových soubojích s bossy navržených na míru VR.
  • Kampaň má zhruba 10 hodin a hra zahrne i nekonečný bojový režim pro neomezenou znovuhratelnost.


Oznamující trailer se záběry z hraní


Zdroj: TZ

Arken Age

psvr2
VitruviusVR, VitruviusVR
Žánr:
Adventura, Střílečka
KARTA HRY

Komentáře