Oznámena adventura Agatha Christie – Murder on the Orient Express, vyjde koncem roku

novinka  3
Martin Šmíd, 10. 5. 2023 12:55
Herní vydavatel Microids před několika okamžiky oznámil přípravu adventury Agatha Christie – Murder on the Orient Express, na níž pracují vývojáři ze studia Microids Studio Lyon. Jak už název napovídá, hra je založena na velké klasice Agathy Christie. „Tato videohra se odehrává v roce 2023 a oživí klasický příběh způsobem, který překvapí i ty největší fanoušky. Díky zbrusu novým prvkům přidaným k původnímu příběhu hráči zažijí záhadu a napětí jako nikdy předtím a znovu objeví jeden z nejslavnějších případů Hercula Poirota,“ stojí v oznámení vývojářů.

„Legendární detektiv Hercule Poirot se na palubě prestižního vlaku Orient expres snaží vyřešit vraždu, zatímco je obklopen řadou zajímavých postav s vlastními tajemstvími a motivy. Vyřešení záhady nebude snadné a prostřednictvím četných zvratů budou muset hráči využít detektivní schopnosti, aby odhalili pravdu a přivedli ji na světlo. Ať už jste fanoušky kultovní knihy či filmů, milovníky záhadných vražd, nebo jen hledáte napínavé dobrodružství, v této nové hře si každý najde to své,“ dodávají.

Hra Agatha Christie – Murder on the Orient Express zatím nemá stanovené datum vydání, plánována je ale na konec letošního roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. 

Zdroj: TZ

Agatha Christie – Murder on the Orient Express

xsxps5nswps4xone
Microids, Microids Studio Lyon
Datum vydání hry:
19. 10. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře