Oznámen termín spuštění programu PlayStation Stars, další podrobnosti

novinka  21
Martin Šmíd, 29. 9. 2022 9:05
Společnost Sony Interactive Entertainment na svém oficiálním PlayStation Blogu oznámila, že od dnešního dne je nedávno oznámený program PlayStation Stars spuštěn v Asii, přičemž v Severní Americe bude spuštěn 5. října a v Evropě a Austrálii pak bude spuštěn 13. října.

Informace o PlayStation Stars z oficiální stránky

Co potřebuji, abych se mohl připojit k programu PlayStation Stars? Je nutné členství v předplatném PlayStation Plus?

Účast v PlayStation Stars je zdarma. Musíte mít pouze účet PlayStation Network pro dospělé a přijmout podmínky programu. Ačkoli za členství v PlayStation Plus získáte určité výhody, není k účasti v programu PlayStation Stars nutné.

Jak mohu získat přístup k PlayStation Stars?

Kompletní možnosti PlayStation Stars jsou přístupné prostřednictvím aplikace PlayStation App v systémech iOS a Android. Ke službě PlayStation Stars se můžete připojit také prostřednictvím stránek playstation.com. Do budoucna plánujeme rozšíření na konzole.

Jak program funguje?

Členové budou získávat odměny za splnění různých kampaní a aktivit. V naší kampani „Měsíční přihlášení“ získáš odměnu, když si zahraješ jakoukoli hru. V jiných kampaních budeš muset vyhrát turnaje, získat konkrétní trofeje, nebo dokonce jako první hráč získat platinu v některém z herních hitů ve své zemi/regionu. Jedna z našich prvních kampaní se jmenuje "Hit Play/1994" a členové, kteří správně spustí hry, které odpovídají nápovědám založeným na skladbách, získají speciální sběratelský předmět.

Jaké odměny mohu získat?

Existují dva typy odměn - věrnostní body a digitální sběratelské předměty. Body lze uplatnit v katalogu, který může zahrnovat prostředky z peněženky PSN, exkluzivní digitální sběratelské předměty a vybrané produkty obchodu PlayStation Store. Další výhodou je, že členové služby PlayStation Plus, kteří jsou zaregistrováni v programu PlayStation Stars, automaticky získávají body za nákupy v obchodě PlayStation Store.

Digitální sběratelské předměty jsou nádherně ztvárněné věci, které mají fanoušci PlayStationu rádi, včetně figurek oblíbených a ikonických postav z her a dalších forem zábavy, stejně jako ceněných zařízení, která využívají historii inovací společnosti Sony. K dispozici budou nové sběratelské předměty, které lze pravidelně získávat, ultra vzácné sběratelské předměty, o které lze usilovat, nebo něco překvapivého, co lze sbírat jen tak pro zábavu. Digitální sběratelské předměty, které získáte nebo získáte, si můžete vystavit ve vitríně v aplikaci PlayStation App. Pokud se rozhodnete, můžete si vitrínu nastavit tak, aby si ji mohli prohlédnout i ostatní.

Jak mohu sledovat a využívat své body?

Zůstatek bodů najdete v aplikaci PlayStation App v části Profil hráče/Historie bodů PlayStation Stars. Body lze použít k uplatnění položek v katalogu odměn, které mohou zahrnovat digitální sběratelské předměty, hry nebo finanční prostředky pro digitální peněženku PSN.

Jaké výhody získám jako člen PlayStation Plus, pokud se připojím k PlayStation Stars?

Členství ve službě PlayStation Plus není pro členství v PlayStation Stars nutné. Pokud se však jako člen PlayStation Plus připojíte k PlayStation Stars, můžete získávat body za nákupy v obchodě PlayStation Store, včetně každé platby předplatného za členství ve službě PlayStation Plus. Upozorňujeme, že za dobití peněženky PSN nelze získávat body PlayStation Stars.

Zdroj: Tisková zpráva

PlayStation 5

ps5
Sony Interactive Entertainment, Sony Interactive Entertainment
KARTA HRY

Komentáře