Oficiální video s prvním zapnutím konzole Nintendo Switch + informace o eShopu

novinka  19
Martin Šmíd, 28. 2. 2017 10:09
Nintendo dnes vydalo video ke své konzoli Nintendo Switch, v němž uvidíte, co vás čeká při prvním spuštění. Jde pochopitelně o nastavení, během něhož si vyberete jazyk, nastavíte čas, provedete update nutný k zpřístupnění online funkcí, a také si vyberete svého avatara. Na celé video se můžete podívat níže v novince. Když už jsme u konzole Nintendo Switch, od 18:00 se budete moci podívat na nový Direct, který se bude zaměřovat hlavně na indie hry.

Informace z tiskové zprávy ohledně eShopu a prvních menších hrách.
Tento rok, Nintendo eShop bude domovem pro více než 60 Nindie her, dále digitální verze krabicových her, DLC a dalších. Tři Nindie hry, které jsou plánované k vydání ve stejný čas jako samotné vydání konzole, tedy 3.3.2017 jsou:

  • FAST RMX od Shin’en Multimedia: Tento blesku-rychlý anti-gravitační závod je exkluzivní hrou pro Nintendo Switch.
  • Shovel Knight: Specter of Torment from Yacht Club Games: Nejnovější kampaň kritiky uznávaný hit Shovel Knight je plnou hrou představující v hlavní roli Specter Knight, jednoho z nepřátel původní hry. Samotný děj je situován před samotný příběh původní hry a tato masivní kampaň zahrnuje dokonce více obsahu než samotná vylepšená verze poslední kampaně, Plague of Shadows. Shovel Knignt: Specter of Torment je exkluzivní hrou pro Nintendo Switch na omezený čas.
  • Shovel Knight: Treasure Trove from Yacht Club Games: Pro nejnovější rytíře a největší fanoušky Shovel Knight, Shovel Knight: Treasure Trove zahrnuje originální verzi Shovel Knight, stejně jako veškeré dříve vydané vylepšení kampaně. I Shovel Knight: Specter of Torment! Shovel Knight: Treasure Trove bude exkluzivní hra pro Nintendo Switch na omezenou dobu.

Další případné novinky spojené se spuštěním Nintendo eShop na Nintendo Switch zahrnují:

  • Lidé, kteří si již v minulosti nabili jejich Nintendo 3DS nebo Wii U účet, mohou použít tyto peníze i na Nintendo Switch. Tato funkce bude k dispozici v okamžiku, kdy se spojí uživatelské Nintendo Network ID a jejich účet Nintendo s Nintendo Switch konzolí.
  • Virtuální hry nebudou k dispozici při uvedení s Nintendo Switch. Více informací zveřejníme v brzké době.
  • Funkce novinek nabídne aktualizace posledních doplňků do Nintendo eShop, stejně jako poskytování informací o blížících se hrách a dalších aktualizacích ze společnosti Nintendo.
  • Pro přístup do Nintendo eShop bude zapotřebí aktualizace systému, která bude dostupná ve dni vydání. Aktualizace sytému se stahují na pozadí a jsou navrženy tak, aby se instalovaly rychle a nepřerušovaly hraní her.

Dřívější videa s rozbalením konzole Nintendo Switch a sběratelské edice hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild.



Zdroj: Tisková zpráva

Nintendo Switch

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
3. 3. 2017
KARTA HRY

Komentáře