Oficiálně: Uncharted: Golden Abyss - doplněno video

novinka  8
Martin Šmíd, 2. 6. 2011 17:54
Už při oznámení nové kapesní konzole bylo jasné, že jejím největším tahákem bude Uncharted. Ten byl nyní konečně oficiálně představen. Ponese jméno Uncharted: Golden Abyss a měl by ukázat zkušenost z velkých konzolí na cestách. Alespoň takto bude Sony hru propagovat. Jak se dříve spekulovalo, ta Golden Abyss se odehrává ještě před prvním PS3 dílem, ale nejedná se o prequel. Nic takového, jde o samostatný příběh, který bude na konci ukončen.

NGP díl byl vytvořen pomocí stejné motion capture technologie, kterou vývojáři používají při vývoji Uncharted 3, takže na hráče čekají vynikající animace postav, ale také real-time osvětlení a pokročilé shadery. Grafická stránka je určitě ohromující, ale vývojáři ze Sony Bend Studio studio říkají, že se soustředí hlavně na samotnou hratelnost a pochopitelně i dobře odvyprávěný příběh. To je klíčem k úspěchu.

A kdy Uncharted: Golden Abyss vyjde? To je zatím otázka. Snad se více dozvíme na pondělní/úterní tiskové konferenci Sony. První obrázky (už oficiální) najdete na kartě - http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=uncharted-ngp-3090 . Logo hry si můžete prohlédnout kliknutím na http://farm4.static.flickr.com/3230/5790145449_acd21f754c_b.jpg .

UPDATE: Uncharted: Golden Abyss vyjde v den vydání konzole NGP. Doplněno video.
Zdroj: kotaku

Uncharted: Golden Abyss

vita
SCEE, Sony Bend
Datum vydání hry:
22. 2. 2012
Žánr:
Střílečka, Plošinovka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře