Oficiálně: Aliens: Colonial Marines vyjde na jaře 2012

novinka  17
Martin Šmíd, 1. 6. 2011 17:20
Herní vydavatel SEGA dnes oznámil, že vysoce očekávaná first-person střílečka Aliens: Colonial Marines od studia Gearbox, vyjde pro Playstation 3 a Xbox 360 během jara příštího roku. Hra má hráče dostat klaustrofobickým prostředím, ve kterém bude neustálý strach o život. V patách hráčům nebudou jen černá, kyselinou prolitá monstra, ale i jejich menší pavoukovití kolegové, kteří občas rozpoutají hotové peklo. „Aliens: Colonial Marines je koncipován jako interaktivní nástupce filmové ságy od Twentieth Century Fox. Je to náš doslova vysněný projekt,“ nešetří radostí Randy Pitchford z Gearboxu.

Aliens: Colonial Marines začíná na zdánlivě opuštěné lodi U.S.S. Sulaco, která se dostane na oběžnou dráhu LV-426. Hráči se ve hře chopí vysoce kvalifikovaných vojáků, kteří musí odhalit, co se přesně na palubě stalo. Brzy se odhalí v celé své kráse pravda, která začne vojáky pomalu žrát. Je jen na hráči, aby se z tohoto pekla dostal co s nejvíce končetinami. Aliens: Colonial Marines přinese do detailu zpracované prostředí, Vetřelce a zbraně, které mohou znát z filmové série.

Více se o hře Aliens: Colonial Marines dozvíme příští týden na E3. Chybět by neměly ani nové obrázky a první pořádný trailer. Zatím se můžete podívat v novince na teaser, který toho ale moc neprozradí.

UPDATE: Tak nakonec se objevil i jeden nový obrázek - http://www.konzolista.cz/photogalery/games/aliens-colonial-marines-189/5786245265_32d4635933_b.jpg .
Zdroj: Tisková zpráva

Aliens: Colonial Marines

ps3x360
Sega, Gearbox Software
Datum vydání hry:
12. 2. 2013
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
5/10

Komentáře