Ode dneška je dostupná podzimní aktualizace pro Xbox One

novinka  47
Martin Šmíd, 18. 10. 2017 11:37
Majitelé konzole Xbox One mohou od dnešního dne stahovat novou velkou aktualizaci, která nabízí řadu lákavých novinek, ale také se zaměřuje na příchod nové konzole Xbox One X, do jejíhož vydání zbývají necelé tři týdny. "Už během srpna jsme vám umožnili podívat se, co přinese podzimní aktualizace pro Xbox One. Ukázali jsme nové hlavní menu, Guide menu a záložku pro komunitu. Spolu s fanoušky a Xbox Insidery jsme od té doby sbírali zpětnou vazbu, testovali a vylepšovali novinky, které jsou dostupné ode dneška prostřednictvím nové aktualizace pro Xbox One," stojí v oznámení. Na některé novinky se podívejte níže v novince.

Mezi vybranými novinkami a vylepšeními najdete:

  • Přidejte si své oblíbené hry, přátele, Xbox Live Gold, Xbox Game Pass a další ikony přímo do hlavního menu s pomocí nového konceptu, kterému říkáme bloky. Po přidání můžete změnit pořadí bloků a můžete je i mazat – jak vám to vyhovuje.

  • Vyberte si mezi tmavým, světlým nebo vysoce kontrastním tématem v menu nastavení.

  • Menu Guide je nyní rychlejší a jednodušší na navigaci díky horizontálnímu uspořádání.

  • Při vysílání na Mixeru, během videohovoru s přáteli nebo během hovoru přes Skype můžete použít USB web kameru.

  • Získejte tipy a triky, chytré notifikace, tipy od komunity a rady v nové aplikaci Xbox Assist.

Vytvořte si náskok ještě před uvedením Xbox One X

  • Úvodní nastavení konzole bude rychlejší pro nové uživatele, ale i pro ty, kteří se rozhodnou pro upgrade. Čas vám ušetří novinky, když se rozhodnete přesunout z jedné Xbox One konzole na druhou (včetně Xbox One X), takže se k hraní dostanete rychleji.

  • Přesuňte si vaše hry na externí pevný disk, který potom můžete připojit k vaší nové konzoli a okamžitě začít hrát. Stávající Xbox One uživatelé si mohou přímo na externí pevný disk zálohovat hry a nastavení, a potom je aplikovat při prvním spuštění nové konzole.

  • GameDVR na Xbox One X od teďka umožní ukládat obrázky i záznamy z hraní ve 4K/HDR, které si také můžete ukládat rovnou přímo na externí pevný disk.   

Celý seznam novinek najdete na oficiální stránce https://news.xbox.com/2017/10/... . 


Zdroj: Tisková zpráva

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře