Obdivujte speciální edici Xbox One navrženou Tony Starkem

novinka  22
BarackObama, 29. 4. 2016 11:10
Člověk se sám sebe zákonitě ptá, jestli má tohle Microsoft zapotřebí - nalákat miliony fanoušků na brutálně nedostupné edice své současné konzole, místo aby investoval více financí třeba do nových her nebo jiných projektů s hraním spojených (virtuální realita). Protože stejně jako v případě krásné Titanfall edice Xboxu One, která byla pouze dostupná pro vývojáře samotné hry (jeden jediný kus byl poté "milosrdně" předhozen aukci k dražbě), zde máme novou, limitovanou edici od společnosti Stark Industries, která bude oslavovat start nového filmu Captain America: Občanská válka již tento týden.

Samotná konzole se prezentuje v oblíbené bílé barvě a má upravenou horní stěnu s logem samotné společnosti, pod kterým si majestátně hoví "oblouk reaktoru", symbol nechvalně známého superhrdiny Iron Mana, který dodává jeho "superobleku" onu "superenergii", načež ve zmenšené podobě se Vám bude reaktor připomínat při samotném hraní her, to jest na ovladači.


A opět, podobně, jak bylo zmíněno v případě Titanfall edice, bude u té od Tonyho Starka, který údajně konzoli sám navrhl, téměř nemožné si tenhle designerský experiment pořídit do svého hráčského doupěte. Existují pouze 3 (slovy tři) kusy, které bude Xbox France rozdávat skrze svoje sociální sítě Facebook, Twitter a Instagram. Podmínky k účasti nebyly dosud zveřejněny, ale předpokládáme, že zde žádná omezení pro zájemce nebudou, tak hurá do fronty!

Zdroj: Eurogamer.net

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře