Nové ukázky z akce Predator: Hunting Grounds

novinka  28
Martin Šmíd, 24. 3. 2020 15:24
Už tento víkend bude možné si na konzoli PlayStation 4 a PC vyzkoušet připravovanou multiplayerovou akci Predator: Hunting Grounds, za níž stojí Sony Interactive Entertainment a vývojáři ze studia IllFonic. Při této příležitosti byly vypuštěny dvě nové ukázky. První se zaměřuje na hraní za obávaného mimozemského lovce Predátora. Druhé následně na spolupráci skupinky vojáků, kteří budou muset plnit řadu úkolů a zároveň se pokusit přežít střety s Predátorem. Na videa se podívejte níže v novince.

Na začátku si každý zvolí, zda se chce vžít do role Predatora, nebo příslušníka elitního Fireteamu. Obě role mají svůj vlastní set zbraní, schopností a taktik k přežití. Zkušební verze se bude odehrávat v prostředí vybrané mapy Overgrowth zasazené do tropické džungle jihoamerických hor. Ať už si hráč vybere Predatora či některého z vojáků, bude na své cestě mapou čelit také nepřátelským partyzánským silám bývalého vládního projektu Stargazer, které se v této velmi teplé džungli pohybují.

Při výběru příslušníka Fireteamu je možno volit mezi jednou ze tří vojenských postav: zkušeným velitelem (Assault), rychlým bojovníkem (Scout) a odolným škůdcem (Support). Plná verze hry bude obsahovat i čtvrtý vojenský charakter. Ke zdolání Predatora je potřeba každý z nich, protože jen díky týmové spolupráci je možné dosáhnout konkrétních cílů pro úspěšné dokončení jednotlivých misí. Při každém vstupu do džungle je náhodně vybrána jedna z mnoha misí, díky čemuž si hráč na vlastní kůži vyzkouší neustále se měnící herní zážitek.

Pokud si hráč vybere roli Predatora, ve zkušební verzi na něj čeká postava Huntera, u níž lze dále volit mezi mužskou či ženskou verzí. Vzhled postavy jde upravit také výběrem některého z brnění. V plné verzi hry budou charaktery Predatora celkem tři: Hunter, Berseker a Scout. Jako ten nejvražednější lovec vesmíru bude Predator vybaven mimozemskými zbraněmi jako je například Plasma Caster pro boj na dálku, a také špičkovými technologiemi v podobě infračerveného vidění nebo pokročilého maskování.

 

Zdroj: Tisková zpráva

Predator Hunting Grounds

ps4
Sony Interactive Entertainment, IllFonic
Datum vydání hry:
24. 4. 2020
KARTA HRY
5/10

Komentáře