Další podrobnosti o novém dílu série Assassin's Creed, má nabídnout krvavé souboje i správu vlastní základny

novinka  14
Martin Šmíd, 2. 3. 2024 12:37
Ubisoft na letošní podzim připravuje nový díl své úspěšné série Assassin's Creed, jenž zatím nemá oficiální název, ale má se odehrávat ve feudálním Japonsku. V minulosti jsme tu už měli několik podrobností o hlavních hrdinech. Dnes přinesl uznávaný insider Tom Henderson s dalšími podrobnostmi o enginu, soubojích či možnosti spravovat vlastní základnu. Naleznete je níže.

  • Série Assassin’s Creed nebude přecházet na zcela nový engine, ale vývojáři budou u Red i dalších dílů používat vylepšený Anvil engine, u něhož se nová verze jmenuje Anvil Pipeline. Přechod na novou verzi znamenal, že vývojáři museli prakticky vše přepracovat, od animací, systému parkouru, dynamického počasí nebo osvětlení.
  • Souboje mají připomínat ty z Assassin’s Creed Valhalla, ale obsahují více krve i usekávání částí těl.
  • Velký důraz má být kladen na stealth. Podle informací bude nutné hasit pochodně, schovávat se ve vysoké trávě nebo křoví, případně bude možné si úplně lehnout.
  • Ve hře má být správa vlastní základny jako v Assassin’s Creed Valhalla. V úkrytu má být možné stavět různé budovy, včetně zbrojnice, zmíněna je i kosmetická úprava budov, ať už jde o interiér nebo exteriér.
  • Na závěr Henderson dodává, že série Assassin’s Creed má s hrou Red udělat velký evoluční skok, přičemž více podrobností se dozvíme v následujících týdnech.  

Zdroj: Insider Gaming

Komentáře