Nové podrobnosti o multiplayerové hře Condor studia Remedy

novinka  1
Martin Šmíd, 26. 3. 2024 11:45
Studio Remedy už nějakou dobu připravuje kooperativní akční hru s pracovním názvem Condor, která se odehrává ve stejném univerzu jako Alan Wake nebo Control. Dnes jsme se díky finanční zprávě dozvěděli nové podrobnosti, ať už jde o zasazení nebo to, jak bude vydána.

  • Hra je nyní v pre-produkci a do plného vývoje se dostane do poloviny letošního roku.
  • Po invazi nadpřirozené síly The Hiss je Oldest House uzamčen a uvnitř jsou uvězněny poslední zbytky úřadu Federal Bureau of Control, které budou muset získat zpět kontrolu nad celým barákem. „Zoufalá doba si žádá zoufalá řešení. A je potřeba každého,“ dodává popisek.
  • „Série Control přesahuje jeden příběh nebo jednu postavu. S hrou Condor zveme hráče na společnou cestu do hlubin Oldest House (Nejstaršího domu).“
  • „Uvnitř budou čelit nepřátelům a překážkám, ale díky tomu, že se budou moci spoléhat na své vybavení i jeden na druhého, budou mít šanci na přežití.“
  • Jedná se o prémiovou hru, která má mít nízkou počáteční cenu, ale vývojáři budou chtít dále vydělávat na mikrotransakcích. Zřejmě půjde o stejný model jako u Helldivers 2 a tak dále. 

Zdroj: TZ

Control Ultimate Edition

ps5xsx
505 Games, Remedy
Datum vydání hry:
2. 2. 2021
KARTA HRY
9/10

Komentáře