Nové podrobnosti o hře Jurassic Park: Survival

novinka  2
Martin Šmíd, 11. 6. 2024 15:46
Koncem minulého roku byla oznámena nová dobrodružná akční hra Jurassic Park: Survival, která se odehrává hned po událostech slavného filmu z roku 1993. Hra bude sledovat vědkyni InGenu Mayui Joshi, která zůstala na ostrově Isla Nublar, přičemž jejím úkolem bude pokusit se uniknout z parku a vlastně i samotného ostrova. Nejlépe v celku. Nyní vývojáři prozradili několik nových střípků serveru IGN, a také poskytly tři nové obrázky.

  • Znovu se podíváme na ikonická místa z filmu, ale vývojáři připravují i nová. Hra umožní prostředí více prozkoumat a dostat se do míst, která byla ve filmu viděna třeba jen z dálky nebo byla jen naznačena (vzdálené budovy, hotel pro návštěvníky a tak dále).
  • Hlavní hrdinka Maya Joshi zřejmě nebude jedinou postavou, která zůstala na ostrově. Vývojáři naznačují další. Vývojáři i naznačili, že ve hře budou dinosauři, kteří se ve filmu neobjevili. „Život si vždy najde cestu…,“ odpověděli vývojáři na otázku, jestli ve hře budou i zcela nové druhy dinosaurů.
  • Ačkoliv jsme zatím neviděli přímo záběry z hraní, vývojáři naznačují, že občas bude nutné se pohybovat pomalu. „Budou chvíle, kdy se hráč bude muset pohybovat opatrně, aby zabránil pozornosti určitých predátorů. Mayanení žádný nadčlověk ani akční hrdinka.


Hra Jurassic Park: Survival je ve vývoji pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Datum vydání stále neznáme. Ani přibližný termín.

Zdroj: IGN

Jurassic Park Survival

xsxps5
Saber Interactive, Saber Interactive
KARTA HRY

Komentáře