Nové obrázky ze závodní hry Test Drive Unlimited Solar Crown + informace o světě

novinka  11
Martin Šmíd, 16. 4. 2023 21:06
Vývojáři ze studia KT Racing o víkendu zveřejnili nový deníček na svoji připravovanou závodní hru Test Drive Unlimited Solar Crown, která by měla vyjít ještě letos pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V ní budete moci závodit na ostrově Hong Kong Island, nabízející přes 600 km silnic, no a právě o ostrově je dnešní deníček, v němž vývojáři zveřejnili i nové obrázky. Ty nevypadají vůbec špatně, jak se můžete podívat níže.

 „Rozmanitost silnic, které se na ostrově Hong Kong Island nacházejí, je skvělá pro prozkoumávání. Proto nyní prozkoumáme společně tento jedinečný ostrov a blíže se podíváme na herní hřiště pro Test Drive Unlimited Solar Crown. Ostrov Hong Kong Island je věrně ztvárněn v měřítku 1:1 a navzdory tomu, co si možná myslíte, je skutečně skvělým místem, kde si můžete užít velmi rozmanité a intenzivní zážitky z jízdy. Možná nebudete schopni se svým prvním autem zvládnout všechny výzvy, které ostrov nabízí, ale budete moci prozkoumat a objevit mnohá překvapení, která HKI skrývá. Ostrov je plný velmi odlišných krajin. Od tradičních úzkých uliček starého města přes široké dálnice, kde můžete pořádně šlápnout na plyn, až po terénní horské stezky, které vyžadují zručnost a techniku - každý typ terénu představuje jedinečnou výzvu. Zážitek z jízdy, který nabízí TDUSC, je realistický a náročný, ale zároveň přístupný pro řidiče všech úrovní dovedností. Zdokonalením svých dovedností za volantem a výběrem správného vozu pro daný typ silnice se naučíte zvládat všechny různé typy terénu, se kterými se setkáte,“ zmiňují vývojáři v deníčku.

Jen o rozmanitosti mapy ale hra není, protože vývojáři lákají i na dynamické počasí a změnu denní doby. „Kromě rozmanitých typů terénu je k dispozici i dynamický systém počasí a denní doby: můžete se vydat na cestu od slunečné jízdy za úsvitu až po dlouhou noční jízdu pod bouřlivou oblohou. Déšť má výrazný vliv na chování vašeho vozu: budete muset přizpůsobit jízdu, abyste se vyhnuli nečekaným smykům, a možná změníte pneumatiky. Nezapomeňte zapnout stěrače, zatímco budete čekat, až opět vysvitne slunce, abyste mohli opět stáhnout střechu! Realistický je také cyklus dne a noci s výraznými fázemi pro svítání, den, večer a noc,“ říkají vývojáři.

Ti zároveň slibují, že ostrov nebude jen krásný, ale také plný nejrůznějších závodů a dalších aktivit, aby udržel hráče po desítky hodin. „Soutěživí řidiči si jistě zamilují různé závody pořádané Solar Crown, ale na své si přijdou i hráči toužící po poznávání a odpočinku. Najdete zde 14 okrsků, které můžete prozkoumat, a každý z nich je plný aktivit, událostí a předmětů, které je třeba najít a nasbírat. A fanoušky předchozích her TDU jistě potěší, že se do HKI vrací vraky, jejichž části lze najít po celém ostrově. Komu se podaří najít všechny díly, může získat několik ikonických aut,“ dodávají vývojáři k obsahu. 

Zdroj: TZ

Test Drive Unlimited Solar Crown

ps4xoneps5xsx
Nacon, KT Racing Studio
Datum vydání hry:
31. 12. 2024
Žánr:
Závodní, Simulátor
KARTA HRY

Komentáře