Nová ukázka z nadějně vypadající plošinovky Sonic Superstars, hra Sonic Frontiers dostane v září bezplatný update s novým obsahem

novinka  1
Martin Šmíd, 22. 8. 2023 21:14
Nejrychlejšími modrému ježkovi Sonicovi se v poslední době docela daří, ať už na filmovém plátně nebo ve videoherním světě. Na letošní říjen SEGA plánuje vydat plošinovku Sonic Superstars, která oblíbeného hrdinu představí zpět v jeho klasičtější 2D podobě. Hra se nyní připomněla během prezentace Gamescom Opening Night Live, a to pěkným novým trailerem ukazujícím kooperativní hraní, na který se můžete podívat níže v novince.

„V této zbrusu nové verzi klasické 2D akční plošinovky Sonic ve vysoké rychlosti prožiješ dobrodružství na mystických ostrovech Northstar. Hrajte za Sonica, Tailse, Knucklese a Amy Rose a využijte zcela nové smaragdové síly, abyste se mohli pohybovat a útočit novými dynamickými způsoby. Procházejte nádherným, dosud neviděným prostředím sami nebo až se třemi dalšími hráči a zastavte Dr. Eggmana, Tesáka a tajemného nového protivníka, kteří chtějí proměnit obří zvířata na ostrovech v Badniky, než bude pozdě,“ stojí v oficiálním popisku hry. Hra Sonic Superstars vyjde 17. října letošního roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Sega dnes také oznámila, že jeho plošinovka Sonic Frontiers dostane 28. září bezplatný update The Final Horizon, který přidá novou příběhovou linku, nového hratelného hrdinu a spoustu nových výzev.


Zdroj: TZ

Sonic Superstars

xsxps5nswps4xone
Sega, Arzest
Datum vydání hry:
17. 10. 2023
Žánr:
Plošinovka
KARTA HRY

Komentáře