Nintendo oznámilo spolupráci s Legem

novinka  15
Martin Šmíd, 14. 3. 2020 10:28
Společnost Nintendo tento týden oznámila, že uzavřela spolupráci s Legem, výsledkem níž je LEGO Super Mario. Nejde přitom o videohru, jak by mohl každý očekávat, ale ani o klasickou LEGO stavebnici. „Ve skutečnosti se jedná o zcela novou produktovou řadu, která obsahuje interaktivní postavu LEGO Maria, jež sbírá mince ve skutečných úrovních složených z kostiček LEGO. Tato nová řada umožní dětem zažít hravý svět Super Maria jako nikdy předtím. Super Mario bude oživen ve fyzickém světě LEGO a nové úrovně výzev a herních stylů budou součástí legendání LEGO stavebnice, se kterou si hráli generace hráčů,“ stojí v oznámení. Níže se podívejte na oznamující trailer.

“Jsme nadšení, že můžeme přivést Maria do skutečného světa skrz interaktivní a společenskou hru,” říká Julia Goldin, Chief Marketing Officer, EVP společnosti LEGO Group. “S tímto zážitkem pomůžeme milionům dětí, kteří milují Maria, aby si hráli zcela novým způsobem, kde ovládají tvoření a hraní her s jejich oblíbenou postavou. Bezproblémovým začleněním nejnovějších technologií je LEGO Super Mario vysoce společenským, interaktivním zážitkem, při kterém je nutné navzájem spolupracovat.”

“Lego produkty jsem měl vždy ve své oblibě, zvláště kvůli způsobu, jak učí děti využívat jejich představivost,” uvádí Takashi Tezuka, Executive Officer a Game Producer ve společnosti Nintendo. “Tento nový druh zábavy byl vytvořen ve spolupráci se společností LEGO Group aby zkombinoval dva různé styly hraní – jeden, ve které je možné lze budovat svět Maria a druhý, ve kterém si s Mariem hrajete ve světě, který jste si sami stvořili.“

Zdroj: Tisková zpráva

Nintendo Switch

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
3. 3. 2017
KARTA HRY

Komentáře