Nintendo oznámilo Mario Party: Star Rush pro 3DS

novinka  0
Martin Šmíd, 16. 6. 2016 0:49
Nintendo dnes během svého vysílání na E3 oznámilo novou party hru Mario Party: Star Rush, která vyjde během podzimu pro kapesní konzoli Nintendo 3DS, níže v novince se můžete podívat na první trailer. Ve hře se budete moci zhostit role oblíbených postaviček jako Mario, Peach, Donkey Kong a další, a s nimi prozkoumávat různé světy, hrát různé minihry a porážet těžké protivníky, přičemž hraní se mohou zúčastnit až čtyři hráči, kteří mohou hrát zároveň.

Tisková zpráva popis - Mario Party Star Rush: Nová hra ze série Mario Party na zařízení z rodiny Nintendo 3DS se ubírá novým směrem, aby byla svižnější a vhodnější pro handheldové konzole. Základní mód „Toad Scramble“ používá nový, otevřený styl mapy, což až čtyřem hráčům dovoluje pohybovat se po mapě volně namísto tradičního pohybu v lineárním prostoru. Protože také všichni čtyři hráči vrhají kostkou ve stejnou chvíli, už nemusí čekat, až ostatní dokončí svůj tah. Hráči se pohybují v podobě různě barevných Toadů po mapě, která je posetá známými postavami ze série Super Mario. Postavy, se kterými se hráči setkají, jim budou ve hře pomáhat.

Mario Party Star Rush bude v Evropě k dostání od 7. října. Ve stejný den také Nintendo vydá v Evropě nové figurky amiibo ze série Super Mario. V kolekci budou debutovat figurky Daisy, Waluigiho a Boo. Boo amiibo dokonce svítí ve tmě! Kolekce také představí nové pózy pro Waria, Rosalinu, Donkey Konga a Diddy Konga. Nejprve budou 7. října vydány figurky Boo, Donkey Kong, Rosalina a Wario a následně 4. listopadu figurky Waluigi, Diddy Kong a Daisy.

Zdroj: Tisková zpráva

Mario Party: Star Rush

3ds
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
7. 10. 2016
Žánr:
Puzzle, Karetní / stolní hra
KARTA HRY

Komentáře