Nex Machina od studia Housemarque vyjde během jara

novinka  8
Martin Šmíd, 1. 3. 2017 0:02
Studio Housemarque v posledních letech vytváří exkluzivní hry pro konzoli PlayStation 4, a ani do budoucna se na tomto zřejmě nebude nic měnit, jak sami nyní přiznali vývojáři, kteří si vztah se Sony pochvalují. V současnosti připravují arkádovou střílečku Nex Machina, která dle dnešních informací má vyjít během druhého čtvrtletí letošního roku, pokud samozřejmě nedojde k nějakému nečekanému odkladu. Snad ne, protože dle prvních informací a záběrů vypadá zábavně. Ostatně níže si můžete přečíst oficiální popis od Sony, a přikládáme i starší trailer.

Kolik času jsi dnes strávil zíráním na obrazovku? A kolik ho strávíš zítra?

Ve světě budoucnosti Nex Machina je lidstvo v zoufalé situaci: technologie nás stále víc a víc rozptylují, zatímco stroje, na které ve všem spoléháme, nás pomalu předhání. Nyní se probudily a nevidí důvod, proč by nám měly i nadále dělat otroky. A tak vypuklo povstání.

V této hře od legendárních tvůrců arkádových klasik, jako jsou Robotron a RESOGUN, Nex Machina nebo „Death Machine“, se postavíš proti mechanickému útoku rozlícených strojů, které chtějí zbavit planetu veškerého lidstva.

Bojuj proti totálnímu vyhlazení a prostřílej se voxelovým světem, kde se dá úplně všechno zničit. Během dlouhých napínavých hodin budeš mít spoustu příležitostí vyladit svůj herní styl a vybojovat si to nejlepší kompetitivní skóre.


Zdroj: http://wewritethings.co

Alienation

ps4
SCEE, Housemarque
Datum vydání hry:
2. 5. 2016
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře