Několik nových informací o GTA5 pro nové konzole

novinka  32
Martin Šmíd, 12. 9. 2014 10:30
Studio Rockstar Games mělo v předchozích dnech uspořádat prezentaci pro manažery obchodního řetězce Gamestop, během níž se pochopitelně prezentovala akční hra Grand Theft Auto 5, která je oznámena pro nové konzole PlayStation 4 a Xbox One. Z této prezentace nyní podle všeho uniklo několik informací, které si můžete přečíst níže v novince. Vývojáři podle všeho na verzi pro nové konzole začali pracovat už v průběhu minulého roku, přičemž se má jednat o nejlepší remaster/remake, jaký se zatím objevil. Byl rovněž slíben i nový trailer, který by měl vyjít v brzké době, zatím se ale dejte na čtení několika informací.

1. Kompletně byly přepracovány stromy, divoká vegetace a jsou vidět jednotlivá stébla trávy, byla přepracována kompletně i podvodní oblast jako korálové útesy a rostliny.
2. Ve hře je daleko větší dohled, který je šílený podle slov lidí, kteří mohli hru vidět v pohybu, protože i v dálce jdou jednotlivá osvětlení v noci, která jsou plně dynamická.
3. Kompletně bylo přepracováno moře a déšť, vše vypadá nyní daleko reálněji.
4. Kompletně byly předělány i textury zvířat, nyní mají více polygonů a mají realistickou kožešinu, byl i zvýšen počet jednotlivých zvířat na scéně.
5. Byly hodně vylepšeny modely postav
6. Ulice jsou nyní daleko detailnější. Mokrá silnice vypadá skvěle jako v Infamous Second Son
7. Hra byla prezentována na konzoli PlayStation 4 v rozlišení 1080p s výborným vyhlazováním.
8. Slíben nový obsah, mezi kterým jsou nové písničky i rozhlasové stanice

Zdroj: null

Grand Theft Auto V (PS4 a XO)

ps4xone
Take-Two Interactive, Rockstar Games
Datum vydání hry:
14. 11. 2014
KARTA HRY
10/10

Komentáře