Need for Speed Undercover info

novinka  2
Martin Šmíd, 3. 9. 2008 15:17
Studio Black Box společnosti Electronic Arts Inc. dnes zveřejnilo další podrobnosti o Need for Speed™ Undercover, adrenalinové akční závodní hře, jejíž vydání je plánováno na letošní listopad. V Need for Speed Undercover hráči závodí na dálnicích, prchají před policií, honí soupeře a přitom se pohybují v hlubokém utajení s cílem zlikvidovat mezinárodní zločinecký gang. Nová hra znamená návrat divokých honiček s policií a nástup zbrusu nového enginu „Heroic Driving“ – jedinečné technologie, generující neuvěřitelné manévry ve vysokém tempu a rychlosti 180 mil za hodinu v průběhu dech beroucích dálničních bitev.

„Need for Speed Undercover vás přenese doprostřed velkorozpočtového hollywoodského filmu s veškerou akcí, dramatičností a efektními akčními honičkami. Originální engine Heroic Driving vám dá absolutní kontrolu nad těmi nejžhavějšími auty a donutí vás využít všechny dovednosti k úniku před zákonem a k odrovnání zločineckých protivníků,” řekl výkonný producent Bill Harrison.

Kombinace úžasné počítačové grafiky a živých akčních filmů vtáhne hráče do pestrého světa Tri-City Bay Area. V otevřeném prostředí města se nachází více než 80 mil cest, včetně ohromného dálničního systému, dějiště nervy drásajících dálničních bitev. Tyto zběsilé hazardní honičky donutí hráče vydat ze sebe maximum, aby setřásli policejní auta a protivníky v rychlosti 180 mil za hodinu za plného provozu.

Nový systém umělé inteligence zaručuje nikdy nekončící špičkové akční řízení. Need for Speed Undercover se vrací zpět k svým kořenům a objeví se v ní agresivnější a inteligentnější policisté, jejichž jedinou snahou je hráče co nejrychleji stopnout, za použití všech dostupných prostředků. Mezi další prvky patří pro sérii charakteristické vlastní úpravy aut, věrohodný model poškození a realistická fyzika jízdních vlastností. Hra rovněž obsahuje několik žhavých licencovaných vozů, mj. Audi R8, BMW M6 a Lexus IS-F.

Titul Need for Speed Undercover vyvíjí studio EA Black Box v kanadském Vancouveru a jeho distribuce v Severní Americe a Evropě je stanovena na 18., resp. 21. listopadu.

Hra bude k dostání ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360™, počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3, Wii™, počítačový zábavní systém PlayStation®2, Nintendo DS™, přenosný zábavní systém PSP® (PlayStation® Portable), PC a mobilní telefony. Další informace naleznete na www.needforspeed.com. Zástupci tisku si mohou stáhnout ukázky ze hry na www.electronicarts.cz.

Zdroj: EA CZECH

Need for Speed Undercover

ps3x360wiipspdsps2
Electronic Arts, EA Vancouver / Exient Entertainment / Piranha Games / Firebrand Games
Datum vydání hry:
17. 11. 2008
KARTA HRY
4/10

Komentáře