Natasha Bedingfield v Boogie SuperStar

novinka  2
Martin Šmíd, 3. 9. 2008 15:12
Vydavatelství Casual Entertainment společnosti Electronic Arts získalo hvězdnou záštitu pro svůj nový projekt Boogie™ SuperStar na Wii™, když představilo mezinárodní hudební senzaci Natashu Bedingfield coby jeho mluvčí. EA dále zveřejnili obsah soundtracku Boogie SuperStar, který obsahuje téměř 40 hitových singlů nejpopulárnějších interpretů současnosti.

Natasha Bedingfield, jejíž singly se staly číslem 1 na žebříčcích ve Spojených státech i Velké Británii, spojila své síly s EA za účelem propagace hry, v níž si děvčata mohou zazpívat oblíbené Natashiny písně, včetně aktuálních singlů „Angel”, „Love Like This” a titulní skladby z jejího nového alba Pocketful of Sunshine.

„Boogie SuperStar je plná zábavy a potěšení z vystupování,” řekla Natasha. „Stát na pódiu je strašně vzrušující a je skvělé být součástí videohry od EA, díky níž mohou děvčata zjistit, jak zábavné je vyjádřit sebe sama zpěvem a objevit v sobě míru vlastní kreativity.”

V Boogie SuperStar si hráči nejen hrají, ale jsou i sami jejími hvězdami. Děvčata se mohou chopit mikrofonu, pořádně se opřít do své oblíbené skladby a přitom provádět taneční kreace, zachycené na obrazovku pomocí technologie Wii pro snímání pohybu. Cesta ke slávě však nemusí být jen sólová! Děvčata mohou také zpívat a tančit se svými kamarádkami, případně se s nimi utkávat v zábavných soutěžích, v nichž předvedou svůj pěvecký a taneční talent.

„Boogie SuperStar představuje novou úroveň skloubení her a hudby,” řekl Steve Schnur, světový výkonný ředitel EA pro hudbu a marketing. „EA zkombinovali to nejlepší z herních interaktivních vlastností technologie Wii a značky Boogie, aby zkompletovali bezkonkurenční soundtrack, plný žhavých hitů od největších hudebních hvězd současnosti. Od počátku jsme aktivní součástí Natashiny kariéry a nyní jsme hrdi na to, že se nám podařilo angažovat hvězdu jejího formátu.”

Téměř 40 skvělých skladeb plus doplňkové tracky mezinárodní verze Boogie SuperStar bezpochyby nadchne každou mladou hudební fanynku. Své oblíbené písničky si bude moci zazpívat a zároveň zatančit v jediné hře. Verze hry pro severoamerický trh navíc obsáhne čtyři skryté skladby, které bude možné odemknout kódy, poskytované čtyřmi tamními největšími prodejci.

Zdroj: EA CZECH

Komentáře