Microsoft upřesnil sdílení GOLD účtu a stahovatelných her na Xbox One

novinka  17
Martin Šmíd, 10. 8. 2013 0:30
Microsoft v poslední době odhaluje některé zajímavé novinky ohledně konzole Xbox One a hlavně služby Xbox LIVE, aby vyžehlil počáteční špatnou prezentaci. Už jsme vám tu představili Xbox One DVR, nový systém reputace nebo SmartMatch, díky němuž bude snadné vyhledávání multiplayerových her. Dnes se Microsoft pochlubil s možností sdílení her a GOLD účtu na jedné domácí konzoli. Nebudeme moc zdržovat, níže v novince se můžete dočíst, jak bude sdílení přesně fungovat.

Sdílení Xbox LIVE GOLD
Budete mít možnost podělit se o svoje členství Xbox LIVE GOLD s ostatními členy své rodiny na jedné konzoli Xbox One. Tímto tak i ostatní příslušníci vaší rodiny budou mít přístup k více hrám, DVR funkci, SmartMatch a spoustě dalším aplikacím, včetně NFL, Skype nebo Internet Explorer. Na Xbox One bude možné nastavit, aby měl každý člen domácnosti stejné výhody jako vy, i když nejste přihlášeni na svůj účet. Když se rozhodnete přihlásit s Xbox LIVE GOLD na konzoli u kamaráda, tak kamarád bude moci využívat výhody GOLDu jen do té doby, dokud bude přihlášen na váš účet.

Sdílení digitálních her
Když doma na své konzoli stáhnete na primární účet hru, budou si j moci zahrát i ostatní členové rodiny na svém účtu. Prakticky toto funguje jako předchozí GOLD, takže staženou hru na jednom účtu bude možné hrát i na dalších na domácí konzoli. Samozřejmostí je, že když se na svůj účet přihlásíte na kamarádově konzoli Xbox One, budete mít ke svým hrám přístup. Pokud na kamarádově konzoli nakoupíte na svůj účet hru, budou mít k ní okamžitě přístup i ostatní členové vaší rodiny na domácí konzoli Xbox One.

Zdroj: null

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře