Microsoft poodhalil svůj plán pro E3

novinka  19
Martin Šmíd, 1. 6. 2014 1:00
Už jen týden zbývá do nového ročníku herní výstavy E3, na němž bude oznámena celá řada nových her. Zrak hráčů směřuje hlavně na tiskové konference společností Microsoft a Sony, které budou i letos válčit o jejich přízeň, a podle všeho se máme na co těšit. Dnes Microsoft poodhalil svůj plán na E3, fanoušci konzolí Xbox se mohou těšit nejen na onu tiskovou konferenci, ale i další doprovodné akce. Více se dočtete níže v novince.

Microsoft Store Pre E3 Event – neděle 8.6.
Už v neděli Microsoft připraví speciální akci ve svém obchodě Microsoft Store, kde si budou moci hráči vyzkoušet připravované indie id@xbox hry. Budou oznámeny některé nové, více podrobností se dozvíme v následujících dnech.

Pre-Show/Zelený koberec - pondělí 9.6. od 18:00
To hlavní samozřejmě začne v podělí v 18:00 našeho času, kdy bude mít Microsoft preshow své tiskové konference. Během ní se objeví na zeleném koberci několik vývojářů, takže můžeme počítat s rozhovory a několika dalšími novinkami.

Xbox E3 Media Briefing - pondělí 9.6. od 18:30
V tento čas začne tisková konference Microsoftu, která bude probíhat zhruba hodinu a půl. Během ní bude oznámeno několik novinek pro konzole Xbox One a Xbox 360. Tiskovou konferenci bude možné sledovat na Xboxu, různých streamech i twitch.tv/xbox .

Xbox: E3 Briefing Post Show – pondělí 9.6. od 20:15
Po tiskové konferenci bude Post Show, na níž se budou probírat oznámené novinky. Té se zúčastní Phil Spencer (šéf Xbox divize), Chris Charla (ID@Xbox), Yusuf Mehdi (Microsoft Devices & Studios), Ted Price (Insomniac Games) a Bonnie Ross (343 Industries).

Sunset Overdrive Event v Microsoft Store – středa
Ve středu se bude v obchodě Century City Microsoft prezentovat očekávaná Xbox One exkluzivita Sunset Overdrive (zúčastní se jí Major Nelson), kterou si budou moci hráči zahrát. Navíc jako bonus dostanou svůj nápoj Overcharge Delirium XT, který z nich možná udělá zombie.

ID@Xbox on Twitch
Na službě Twitch budete moci během středy sledovat některé vybrané indie hry v programu ID@Xbox, nebudou chybět rozhovory s vývojáři a tak dále.

Zdroj: news.xbox.com

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře