Microsoft oznámil první update v letošním roce pro konzoli Xbox One

novinka  88
Martin Šmíd, 19. 1. 2016 15:33
Během minulého roku vydal Microsoft hned několik velkých updatů, které přidaly zajímavé novinky pro konzoli Xbox One. V tomto trendu bude pokračovat i v dalších měsících, přičemž dnes byl oznámen první větší update pro letošní rok. Nejlepší je samozřejmě informace, že update mohou stahovat všichni členové Xbox One Preview programu už dnes. Níže v novince se můžete podívat, co přináší.

Uvidíte kamarády v Party chatu, než se do něj přihlásíte
Členové Xbox One Preview programu mohou nově vidět, kdo je v Party chatu ještě dříve, než se do něj přihlásí. Stačí najet na profil kamaráda, na němž uvidíte, s kým je v Party chatu, jako tomu bylo před posledním velkým updatem.

Gamerscore Leaderboard
Když na svém profilu rozkliknete achievementy, můžete se podívat na speciální žebříček kamarádů s největším počtem achievementů za posledních 30 dní.

Ikonky je možné nastavovat i v offline režimu
Mnozí hráči volali od vydání konzole Xbox One k možnosti uspořádat si ikonky i v offline stavu, což bude konečně možné s posledním updatem.

Updatování aktivit v Xbox One
Updatování aktivit bude nyní daleko přehlednější, stejně tak aktivity vašich kamarádů.

Lehčí sledování streamu kamarádů
Nový update rovněž zjednoduší sledování streamů her vašich kamarádů

Skryté hry v ‘ready-to-install’ listu
Mnozí hráči po Microsoftu chtěli, jestli by bylo možné skrýt některý obsah v podobě betaverzí, demoverzí, her nebo programů, které už nejsou dostupné. Tato možnost nyní bude.

Avatar Store
V brzké době přibude do konzole Xbox One i Avatar Store, kde si budete moci nakupovat nové oblečky a další věci pro své avatary, Microsoft navíc slibuje, že některý obsah bude dostupný zcela zdarma.

Zdroj: Tisková zpráva

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře