Microsoft oznámil gamepad Xbox Elite Series 2 Core

novinka  47
Martin Šmíd, 7. 9. 2022 16:17
Microsoft před malou chvilkou oznámil nový gamepad Xbox Elite Series 2 Core. Tato verze je oproti původní levnější (3 399 Kč), ale nenabídne dodatečné analogové páčky, ani spodní páčky, upravitelný D-pad, nabíjecí dok nebo přenosnou krabičku. Je tak určen pro hráče, kteří chtějí prémiový gamepad, ale nechtějí využívat další příslušenství, alespoň na začátku. Je třeba nutné dodat, že původní verze z obchodů nezmizí, pořád bude dostupná. Microsoft novou verzí dává ale na výběr, což je jistě fajn. Navíc Microsoft bude prodávat i speciální Complete Component Pack, který bude možné si k Xbox Elite Series 2 Core dokoupit za 1 599 Kč. Jeho obsahem je veškeré příslušenství původní verze.

Vlastnosti gamepadu

Sestaven pro výkon - Vylepšete si míření díky novým palcovým ovladačům s nastavitelnou tuhostí, palte ještě rychleji díky kratším pojistkám spouští a udržte si zaměření díky kompletně pogumovaným rukojetím.

Optimalizován pro vás - Užijte si neomezené přizpůsobení s exkluzivními možnostmi mapování tlačítek v aplikaci příslušenství Xbox – dokonce si vyberte, jakou barvou se tlačítko Xbox rozsvítí.

Navržen na dlouhé hraní - Zůstaňte ve hře! Dobíjecí baterie vydrží až čtyřicet hodin a propracované komponenty jsou navržené na dlouhou životnost.

Complete Component Pack obsahuje:

  • 1 vyměnitelný směrový ovladač (standardní)
  • 4 vyměnitelné palcové ovladače (2 klasické, 1 vysoký, 1 kloboučkový)
  • 4 páčky (2 střední, 2 mini)
  • 1 pouzdro pro přenášení
  • 1 nabíjecí dok
  • 1 kabel USB-C


Zdroj: TZ

Xbox Series X

xsx
Microsoft, Microsoft
KARTA HRY

Komentáře