Microsoft nastínil plány na následující měsíce

novinka  34
Martin Šmíd, 5. 5. 2020 15:17
Společnost Microsoft před malou chvilkou oznámila, jak bude do konce roku sdílet se svými fanoušky důležitá herní oznámení. Každý měsíc proběhne jedna větší prezentace Inside Xbox, která fanoušky seznámí s připravovanými hrami, ať už od first-party nebo third-party studií, ale také s konzolí Xbox Series X, případně jejími funkcemi. Více se dozvíte níže v novince.

Informace z oficiální stránky

Co čekat od roku 2020?

Pro Xbox je to významný rok, protože se připravuje na cestu naše konzole nová generace. Zde je, jak bude vypadat rok 2020.

  • Naším cílem je vydat Xbox Series X a Halo Infinite koncem letošního roku

  • Všech našich týmů v rámci Xbox Games Studios usilovně pracuje na hrách pro konzoli nové generace Xbox Series X a Xbox Game Pass

  • Nejlepší týmy po celém světě pracují, aby jejich hry byly připraveny na letošní konec roku

  • Pro PC hráče plánujeme lepší podporu tím, že všechna naše hlavní vydání zpřístupníme pro PC verzi Xbox Game Pass – Halo Infinite, Wasteland 3, Minecraft Dungeons a Microsoft Flight Simulator

  • Máme nové hry pro Xbox Game Pass pro PC a konzoli

  • Rozšíříme Project xCloud na nová zařízení a do nových zemí. Koncem letošního roku pak bude xCloud kompatibilní s Xbox Game Pass.

Xbox 20/20

Počínaje epizodou Inside Xbox, která bude vysílána 7. Května, představíme každý měsíc další novinky ze světa Xboxu. Proto tuto sérii nazýváme Xbox 20/20. Tyto události se budou konat každý měsíc až do konce roku a budou pro nás způsobem, jak se s vámi spojit a říci, na co se těšit od další generace her, Xbox Series X, Xbox Game Studios, Xbox Game Pass nebo Project xCloud. Každý měsíc přineseme něco nového.

V květnu se zaměříme na to, abychom vám poprvé ukázali hry nové generace od partnerů z celého světa. Mezi nimi bude i nedávno oznámená hra Assassin’s Creed Valhalla od společnosti Ubisoft. Potvrdíme hry, které budou využívat naší funkci Smart Delivery. Ta umožní, abyste mohli hrát hry na konzoli nové generace, které už máte zakoupeny pro Xbox One. Všechny hry, které uvidíte, budou optimalizovány pro Xbox Series X, díky čemuž budou vypadat neuvěřitelně a podporovat rozlišení 4K nebo 120 fps, případně DirectStorage, DirectX raytracing, rychlé nahrávací časy a tak dále. V červenci se zaměříme na hry, které pochází přímo od našich týmů z Xbox Game Studios. Naše týmy se už nemohou dočkat, až s vámi budou sdílet, na čem pracují. 

Zdroj: null

Komentáře