Mass Effect 3 má datum vydání a sběratelskou edici + E3 trailer

novinka  5
Martin Šmíd, 6. 6. 2011 21:35
Nemohou přežít všichni! Studio BioWare dnes oznámilo datum vydání epického akčního RPG Mass Effect 3, které bude v České a Slovenské republice v prodeji 9. března 2012. V Mass Effect 3 provádí starobylá mimozemská rasa Reaperů mohutnou invazi do celé galaxie a nechává za sebou jen zkázu a neštěstí. Útočníkům se podaří dobýt i Zemi a život v galaxii je na pokraji vyhlazení. Jedinou šancí na záchranu zůstávají hráči, kteří se v roli velitele Sheparda musí postavit do čela protiútoku k znovuzískání Modré planety. V případě selhání je osud celé civilizace zpečetěn. Jen hráči mohou určit způsob vyústění jednotlivých událostí, které planety budou zachráněny před vyhlazením a které aliance zformují či opustí ve snaze o shromáždění sil galaxie s cílem jednou provždy eliminovat reaperskou hrozbu.

„V Mass Effect 3 přinášíme akční zábavu ve stylu filmových trháků a záplavu emotivních zážitků, jejichž rozměr přesahuje zatím vše, co jsme do dnešního dne udělali,“ řekl Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect. „Vrhnete se do celogalaktické války, kde bude mít každé vaše rozhodnutí zásadní vliv na skutečnost, jak a zda vůbec se vám podaří galaxii zachránit.“

Studio BioWare dnes také představilo Sběratelskou edici Mass Effect 3 N7, což je speciální edice hry s exkluzivním bonusovým obsahem a odemykatelnými předměty, jako jsou balíčky vzhledů do hry, komiksová kniha vydavatelství Dark Horse, pevně vázaná kniha ilustrací, exkluzivní rozšířený soundtrack, originální litografie a speciální nášivka N7. Sběratelská edice Mass Effect 3 N7 jistě potěší jak ostřílené, tak začínající hráče série. Poskytne jim okamžitý přístup ke zbraňovému balíčku N7 se čtyřmi taktickými palnými zbraněmi, které nebude možné získat nikde jinde. Sběratelská edice Mass Effect 3 N7 bude k dostání jen v omezeném množství a bude ji možné předobjednat u vybraných prodejců.
Zdroj: Tisková zpráva

Mass Effect 3

ps3x360wiiu
EA, Bioware
Datum vydání hry:
9. 3. 2012
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře