Lovecká hra Way of the Hunter vyjde v polovině srpna, nový trailer

novinka  12
Martin Šmíd, 27. 6. 2022 8:42
Herní vydavatel THQ Nordic o víkendu oznámil, že připravovaná lovecká hra Way of the Hunter má datum vydání. Pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S vyjde 16. srpna letošního roku, cena je stanovena za standardní edici na 39.99 euro. Pokud si hru předobjednáte, získáte speciální DLCčko Hunter’s Pack s třemi kosmetickými bonusy - The Engraved Shotgun, Car Paint a Wooden Carved Animal Statue. Hra dostane i Season Pass, který v budoucnu přidá dva nové regiony a další novinky.

 „Hráči se ujmou role zkušeného lovce, který právě převzal loveckou chatu svého dědečka a možnost pokračovat v rodinné tradici prodeje vysoce kvalitního zvěřiny. Různé biomy poskytují hráči rozsáhlou oblast krásné přírody k prozkoumání. Lovec má za úkol sledovat stopy zvířat a zároveň je pečlivě pronásledovat a vyhnout se odhalení,“ stojí v popisku hry.

„Velký výběr autentického loveckého vybavení a zbraní ve hře Way of the Hunter, včetně licencovaných zbraní a dalekohledů, je umocněn realistickým ovládáním střelných zbraní a fyzikou střel. Hra obsahuje dvě rozsáhlá lovecká území s otevřeným světem - jedno v USA a druhé v Evropě - každé o rozloze 55 čtverečních mil (144 km²), které se pyšní vlastním simulovaným ekosystémem divoké zvěře. Kooperativní režim pro více hráčů umožňuje hráčům vydat se do obdivuhodné přírody a sdílet vzrušení z honu během největších loveckých dobrodružství,“ dodávají vývojáři.

Zdroj: TZ, Gematsu

Way of the Hunter

xsxps5
THQ Nordic, Nine Rocks Games
Datum vydání hry:
16. 8. 2022
Žánr:
Simulátor
KARTA HRY

Komentáře