Launch trailer na hru Hellboy Web of Wyrd, ta si začala odnášet nízké známky v recenzích

novinka  4
Martin Šmíd, 19. 10. 2023 9:57
Tento týden bez nějakého velkého humbuku vychází i komiksovka Hellboy Web of Wyrd pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Ta z prvních ukázek nevypadala vůbec špatně, navíc fanoušci oceňovali komiksovou grafiku a také ztvárnění hlavního hrdiny, jehož si zahrál dnes už zesnulý herec Lance Reddick. Níže v novince se můžete podívat na docela slušný launch trailer, ale bohužel začaly vycházet i první recenze, v nichž hra rozhodně nezáří. Sice se chválí zpracování, ale kritizuje soubojový systém, malá rozmanitost protivníků či dosti podobné úrovně. I proto kolikrát padají hodně nízké známky. Na některé se můžete podívat níže.

„Promarněná příležitost pronásleduje každý centimetr hry Hellboy: Web of Wyrd. Je jednoduché se do ní ponořit a hrát ji, ale až příliš brzy se dostanete na dno její plytké hratelnosti. Její roguelike běhy jsou krátké, a její nepřátelé nejsou výzvou hodnou Hellboye.“ – 6/10 (IGN)

„Příběh, vizuální stránka a zvuk jsou sice skvělé, ale vše ostatní za moc nestojí.“ – 5.5/10 (TechRaptor)

„Web of Wyrd zjevně vytvořili lidé s úctou k předloze a jako adaptace působí velmi dobře. Jako roguelike a brawler však nedokáže ohromit.“ – 5/10 (Pushsquare)

Zdroj: TZ

Hellboy: Web of Wyrd

xsxps5nswps4xone
Good Shepherd Entertainment , Upstream Arcade
Datum vydání hry:
18. 10. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře