Launch trailer na bojovku The King of Fighters XV

novinka  9
Martin Šmíd, 17. 2. 2022 12:46
Bez nějakého velkého humbuku se dnes dostává na pulty obchodů bojovka The King of Fighters XV, a to pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4 a Xbox Series X/S. Fanoušci se mohou těšit na téměř čtyři desítky rozmanitých bojovníků, ale také pokračování příběhu či spoustu herních režimů. Vývojáři nyní na vydání upozorňují launch trailerem, na který se můžete podívat níže v novince, kam přikládáme i oficiální informace od distributora. My vám brzy přineseme na hru The King of Fighters XV recenzi.

Oficiální popisek hry

Od svého debutu v roce 1994 vzbuzuje série bojových her KOF nadšení na celém světě díky sympatickým postavám a jedinečnému hernímu systému. Od vydání posledního titulu série uplynulo šest let a KOF XV nyní překonává všechny své předchůdce co do grafiky, systémů a online zážitku!

  • Hra obsahuje celkem 39 postav: Klasické oblíbené postavy, oživené postavy, nové postavy a další. Ten nejepičtější zápas snů v historii KOF brzy začne!
  • Příběh KOF se blíží k vrcholu: Nejnovější sága KOF pokračuje od předchozího titulu v příběhovém režimu. Tentokrát se příběh dostane k výbušnému finále!
  • Vyvrcholení bojového systému série: KOFXV zdědil tradiční týmové bitvy 3v3 a zároveň přináší nový systém. Užijte si bezprecedentní pocit rychlosti a novoty!
  • Snadná a univerzální online hra: Síťovýkód byl upraven, aby snížil lagování v online zápasech. Rovněž je zde řada bitevních možností, které vám umožní vybrat si, jak chcete hrát!
  • KOF je plně nabitý obsahem, který si můžete užít: Zahrnuje galerii s filmečky a hlasy a novou DJ STATION s více než 300 oblíbenými skladbami ze série KOF a další.

Zdroj: Tisková zpráva

The King of Fighters XV

ps4ps5xsx
SNK, SNK
Datum vydání hry:
17. 2. 2022
Žánr:
Bojovka
KARTA HRY
8/10

Komentáře