Launch trailer na Aliens: Fireteam Elite, hra dostává slušná hodnocení

novinka  13
Martin Šmíd, 24. 8. 2021 17:06
Od dnešního dne je v prodeji kooperativní akční hra Aliens: Fireteam Elite od vývojářů z Cold Iron Studios. Té jsme udělili včera solidní sedmičku a zdá se, že se hra líbí i v zahraničí, kde padají většinou stejné nebo i vyšší známky. Fanoušci Vetřelců, kteří navíc mají rádi kooperativní střílečky, si tak určitě přijdou na své. Dnes tu máme od vývojářů launch trailer s novými záběry, přičemž níže přidáváme i vybraná hodnocení ze zahraničí.

Launch trailer

Hodnocení hry v zahraničí 

Aliens: Fireteam Elite je překvapivě střílečka z pohledu třetí osoby s překvapivou hloubkou, napínavou a příjemnou akcí pro více hráčů, která je dostatečně rozmanitá na to, aby se k ní dalo neustále vracet. – 8/10 (Gamespot)

Ve hře Aliens: Fireteam Elite je spousta divokých přestřelek s hejny xenomorfů. Někdy rozpačité tempo a opakující se design úrovní brání tomu, aby se z ní stala klasika. – 7/10 (IGN)

Hra Aliens: Fireteam Elite mění horor na LV-895 v rychlou akci, která se bohužel míjí s tím, co činilo předlohu tak kultovní. – 6/10 (Wccftech)

Aliens: Fireteam Elite je naprostá výhra, pokud jste fanoušci Vetřelce a máte rádi multiplayerové hry. Pokud hrajete jen singleplayerové hry a Vetřelec vám nic neříká, hra vás neosloví. - 7/10 (God is a Geek)

Aliens: Fireteam Elite je solidní střílečka ze třetí osoby. Příběh vás moc neohromí, ale hratelnost je uspokojová, zábavná a návyková, a to je ve výsledku to, co vás donutí se ke hře vracet. Na své si přijdou jak fanoušci stříleček, tak fanoušci Vetřelce. – 7/10 (PSU)

Moíc se mi líbí, co jsem zatím hrál a mám v úmyslu vylepšit všechny třídy, abych si odemkl všechny perky a mohl s nimi experimentovat. Rád bych do budoucna viděl nové kampaně, nové třídy, zbraně a módy s každou sezónou. Pokud budou sezóny stejně zábavné jako základní hra, nemám problém se k Aliens: Fireteam Elite vracet a hrát společně s Destiny 2 a Apex Legends. - 8/10 (TheGamer)

Zdroj: Tisková zpráva

Aliens: Fireteam Elite

ps4xoneps5xsx
Cold Iron, Cold Iron
Datum vydání hry:
24. 8. 2021
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
7/10

Komentáře